Mondo

Alle anmeldelser

Mondo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Mondo

Mondo er en lille gruppe fans, familie og venner med hovedkontor i Austin, Texas, men med et globalt team. De arbejder med utrolige kunstnere, der deler deres passion for at skabe plakater, soundtracks, legetøj, tøj, bøger, spil og samleobjekter til klassikere - popkulturfortid og nutid, der har en sjælden, uventet levende og tidløs kvalitet.

Mondo blev grundlagt i 2001 af Rob Jones og Tim League og begyndte ydmygt som en 4' x 12' quasi bootleg t-shirtbutik i kælderen i en biograf med enkelt skærm. Mondo Tees blev den virksomhed, de kender i dag som Mondo i 2007, da de begyndte at arbejde med store kunstnere og atelierer for at producere smukt designede licenserede produkter.

Det startede med plakater, derefter soundtrack-LP'er og udviklede sig til den stadigt voksende hydra af underholdningssamlerobjekter, de nu kalder hjem. Alamo Drafthouse Cinema er nu den største privatejede biograf i Nordamerika og en utrættelig forkæmper for indiefilm. Sammen fejrer vi kreativitet, kunst og fandom, både højt og lavt.

Retur
Mondo ønsker, at du skal være lige så begejstret for dit køb, som de var med processen og samarbejdet med at lave det. De bliver ofte spurgt om deres returpolitik. Generelt stræber de efter at gøre tingene rigtigt for deres elskede publikum og kunder. Til det formål har de nogle grundlæggende retningslinjer for returnering, samt en håndfuld enkle tips og tricks til at løse forskellige problemer, deres kunder har oplevet.

For det meste gør de det også! Bemærk venligst, at internationale forsendelser kan tage lidt længere tid at ankomme. Importafgifter og afgifter er ikke inkluderet i fragtprisen, og Mondo er ikke ansvarlig for disse omkostninger.

For at finde ud af, hvilke varer du kan få sendt til dit land, skal du søge efter en vare på deres hjemmeside og åbne den relevante side. På varesiden kan du muligvis se et rødt link mellem varens navn og beskrivelse, der siger "Denne vare sendes til udvalgte lande". Hvis du klikker på dette link, vil du se en liste over lande, hvortil varen kan sendes. Hvis du ikke kan se dette link, kan varen leveres overalt!

Dit køb er bindende
Alle salg er endelige. Men hvis du føler, at der er en grund til en undtagelse, bedes du kontakte Mondo inden for 24 timer efter at du har afgivet din ordre, og de vil samarbejde med dig, hvis de kan. Bemærk venligst: Hvis din ordre allerede er i behandling eller allerede er afsendt, kan vi ikke annullere den.

Det meste af tiden, ja. Du er velkommen til at kontakte dem, hvis du har et problem med din ordre, så tager de sig af det. Sørg for at inkludere dit ordrenummer og en kort oversigt over problemet i din e-mail, og inkludere billeder og/eller video af den beskadigede vare. Forstå venligst, at de kan være begrænset i deres evne til at svare på forespørgsler om beskadigede varer, der modtages efter 30 dage efter modtagelsen.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Mondo?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.