Montblanc

Alle anmeldelser

Montblanc

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Montblanc

Fra den indledende fase af samlingen af ​​de enkelte dele til præsentationen af ​​et virkelig levende og storslået stykke, er Montblanc' produkter livsledsager, der vil ledsage dig og fremtidige generationer.

Processen med at færdiggøre deres produkter er en af ​​absolut omhu og passion. Uanset om det er skriveredskaber, læder, ure, tilbehør eller deres nyeste kategori af nye teknologier, arbejder deres håndværkere flittigt og med hjerte og sjæl på hvert trin i skabelsen.

Den internationale mentalitet hos deres 3 banebrydende Maison-grundlæggere bidrager til brandets stærke arv den dag i dag. Deres skriveredskaber er færdige i Hamborg, vores lædervarer i Firenze og vores ure i Schweiz.

Corporate Governance
Hos Montblanc fremmer de ansvarlig indkøb, håndtering og transport af alle ædlemetaller og ædelstene, der bruges i deres produkter. De støtter kun ordninger, der fungerer efter de højeste standarder for socialt og miljømæssigt ansvar.

Montblanc' diamantpolitik
Diamanterne
, der bruges i hvert Montblanc-produkt, kommer fra juridiske kilder, der ikke er involveret i konfliktfinansiering, og overholder Kimberly-processen og FN's garantisystem. Montblanc garanterer hermed, at disse diamanter er konfliktfrie. Dette er baseret på personlig viden og/eller skriftlige garantier fra leverandøren af ​​disse diamanter.

Virksomhedens sociale ansvar
For Montblanc omfatter Corporate Social Responsibility (CSR) alle aspekter af bæredygtig forretning med hensyn til socialt, økonomisk og miljømæssigt ansvar og bidrag. I mere end 100 år har Montblanc stået for fremragende håndværk.

Forpligtelsen til den højeste kvalitet og traditionelle værdier manifesterer sig i Maisons tidløse kreationer, som bliver ædle livsledsager for deres ejere. Denne filosofi indebærer ligeledes en fortsættelse af CSR-traditionen med medarbejderudvikling og samfundsinvesteringer - en forpligtelse til medarbejderne og civilsamfundet som helhed.

Montblanc har med sin oprindelse i skrivekulturen sat en international standard for kulturelt engagement med vidtrækkende internationale initiativer til at fremme kunst og kultur i mange former, lige fra samtidskunst og ungt teater til klassisk musik. Projekter initieret af Montblanc Cultural Foundation, grundlagt i 1992, omfatter Montblanc Cutting-Edge Art Collection, en privat samling på over 200 værker udstillet i Montblancs hovedkvarter i Hamborg, og Montblanc de la Culture Arts Patronage Project, den eneste internationale pris der anerkender arbejdet og engagementet hos moderne kunstmæcener.

Montblanc har arbejdet med UNICEF i mere end ti år. Et første fælles projekt var lanceringen af ​​kampagnen "Tilmeld dig retten til at skrive" i 2004 for at fremme kvalitetsuddannelse for verdens børn. I 2009 lancerede Montblanc og UNICEF initiativet Meisterstueck "Signatur for Good" for at arbejde sammen om at bekæmpe analfabetisme rundt om i verden. Projektet indbragte 4,3 millioner dollars. Senest, i 2013, fortsatte Montblanc sin støtte til UNICEFs uddannelsesprogrammer med fokus på de mest trængende børn gennem initiativerne Schools for Africa og Schools for Asia, samt programmer i Latinamerika. Montblanc byggede videre på succesen med det første Signature for Good-initiativ og rejste mere end $10 millioner gennem alle projekter tilsammen.

Hvordan var det at prøve Montblanc?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Montblanc. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.