Monthuset

Alle anmeldelser

Monthuset

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Monthuset

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officiellejubilæumsmønter og medaljer i guld og sølv til det danske marked. Deres mål er at fremme interessen for at samlemønterogmedaljer, så det er nemt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere at indsamle. Ved at give grundig information om hvert samleobjekt ønsker de, at deres samlere får mere ud af deres samlinger.

Monthuset er ejet af det norske selskab Samlerhuset, som udover Danmark også har afdelinger i Sverige, Finland, Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, England, Irland, Belgien, Litauen, Estland og Letland.

De arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og havde derfor eneret til at forhandle mønter fra De Olympiske Lege i Rio de Janeiro 2016, De Olympiske Lege i London 2012, De Olympiske Lege i Vancouver 2010, De Olympiske Lege i Beijing 2008 og Fodbold. VM 2006 og 2018.

Det betyder, at vi har gode kontakter til og er officiel forhandler for forskellige nationale banker og valutaer i hele Europa, men også i Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby.

Hos Mønthuset Danmark er glæden ved at samle i forgrunden. Derfor er deres oveWorld Money Fair Order ikke fokuseret på at sælge mønter, medaljer og lignende som investeringsgenstande, men som samleobjekter. Vi ønsker at sælge spændende samleobjekter til interesserede samlere, der interesserer sig for den historiske, æstetiske eller numismatiske fornøjelse ved en mønt- og/eller medaljesamling.

Når du køber mønter, medaljer eller sedler gennem Mønthuset Danmark, kan de ikke garantere, at de samleobjekter, du køber, stiger i værdi eller bevarer deres oprindelige værdi. En værdistigning i fortiden er ingen garanti for fremtiden. Deres professionelle indkøbere lægger et stort arbejde i at tilbyde interessante samleobjekter til deres danske og udenlandske kunder.

Om Mønthuset Danmark
Hos Mønthuset Danmark arbejder de kun med de bedste og mest pålidelige kontakter inden for mønt- og medaljeindsamling. Det skyldes, at de gerne vil give deres samlere interessante tilbud og samtidig sikre, at deres kunder køber mere end blot numerisk metal, men får et strejf af historie, når de handler hos dem. Det er netop derfor, møntmestre, museumsdirektører, førende forhandlere og auktionshuse ofte er involveret i vores arbejde.

På trods af et tæt samarbejde med officielle distributører for nationale banker og møntsteder rundt om i verden, er Mønthuset Danmark en 100 % privatejet virksomhed. Monthuset er derfor ikke tilknyttet Danmarks Nationalbank eller nogen anden statslig institution.

Mønthuset Danmarks vision - kompetence, pålidelighed og viden
For at sikre, at de i Mønthuset Danmark lever op til deres vision om kompetence, pålidelighed og viden, ansætter de kvalificerede fagfolk fra både ind- og udland. Møntindustrien er et højt specialiseret erhverv, der kræver eksperter i markedsføring, historie, mønter, medaljer, logistik og service. Det lægger de i Mønthuset Danmark stor vægt på.

Mønthuset Danmark - vi er tilfredse, når du er tilfreds
Hos Mønthuset Danmark gør de alt, hvad vi kan for at give samlere den bedst mulige kvalitet og service. Deres tætte samarbejde med verdens førende mineselskaber gør os til en stærk partner for dig som samler. Fordi de kan give dig al den nødvendige information om dine samleobjekter med vores særlige ekspertise. Samtidig har de muligheden for at holde dig opdateret på nye udgivelser, så du kan sikre dig de bedste nye samleobjekter, inden de bliver udsolgt på verdensmarkedet.

Mønthuset Danmark - vi har brug for din mening
Hos Mønthuset Danmark ønsker de at give dig den bedst mulige service. En af måderne, du kan hjælpe dem med at gøre dette på, er ved at give dem feedback på områder, hvor vi kan forbedre os som en mynte.
Har du ønsker, spørgsmål eller ideer, der kan hjælpe os med at forbedre deres kvalitet og service, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam til enhver tid på mail kunde@monthuset.dk eller på telefon 77 30 20 10.

Monthuset vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.