Moosejaw

Alle anmeldelser

Moosejaw

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Moosejaw

Moosejaw er en online- og murstens- og mørtelforhandler, der er specialiseret i udendørsrekreationsbeklædning og udstyr til snowboarding, klatring, vandreture og camping. Virksomheden blev grundlagt i 1992 af Bill Schulman, en lærer og sommerlejrdirektør, og Robert Wolfe og David Jaffe, to mangeårige venner, der valgte at sælge campingudstyr i stedet for at blive vildmarksguider. Moosejaw er kendt for sin useriøse markedsføring kaldet "Moosejaw Madness".

Moosejaws officielle navn, som det fremgår af deres firmacharter, er Moosejaw Mountaineering and Backcountry Travel, Inc.. Virksomheden befinder sig i øjeblikket i en periode med langsom, men konsekvent, ekspansion i det amerikanske detailbutiksegment. De har i øjeblikket tolv lokationer, som omfatter otte i Michigan, en i Illinois, en i Colorado, en i Missouri og en i Kansas.

Ifølge hjemmesidens historie åbnede den første butik i 1992 i Keego Harbor, Michigan. I november 2011 udgav Moosejaw en augmented reality-app designet af Marxent Labs, som gør det muligt for shoppere at holde deres mobile enhed over Moosejaw-kataloget og se billeder af modellerne i deres undertøj. Den 1. september 2012 åbnede Moosejaw Mountaineering en butik i Kansas City, Missouri. Den nye butik ligger i Country Club Plaza; et eksklusivt detail-/spisekvarter beliggende syd for Kansas Citys centrum. Moosejaws årlige omsætning nærmede sig $100 millioner i 2014 og voksede omkring 25% om året på det tidspunkt. Deres nyeste butik blev åbnet i 2020 i Olathe, Kansas, og er forbundet med det lokale klatremotionscenter ROKC.

International forsendelse
I henhold til deres leverandørforpligtelser er der nogle mærker, der ikke kan sendes uden for USA. Told og importgebyrer: Moosejaw er ikke ansvarlig for toldforsinkelser eller eventuelle afgifter, tariffer (moms) eller andre gebyrer, som kan påløbe dit køb. Hvis du nægter en pakke, efter at den er afsendt og toldklareret, trækker de alle gebyrer, der er forbundet med returneringen af ​​pakken, fra din refusion.

Hvad er Moosejaw's returpolitik?
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du til enhver tid returnere det, så længe det stadig er i 'sælges stand'. Det betyder, at varen skal være ubrugt, uvasket og fri for pletter, skrammer, rifter eller mystiske lugte.

Varer, der ikke er i salgbar stand, fordi de er blevet slidt og/eller beskadiget på grund af forkert brug, vil ikke blive accepteret til returnering. Gavekort, madvarer, bærende klatreudstyr (seler, karabinhager eller stort set alt, hvad du ville bruge, når du klatrer), er endeligt salg og kan ikke returneres eller ombyttes. Alle elektroniske varer, undtagen droner, skal returneres inden for 30 dage efter modtagelsen. Genstande som droner og tagtelte skal returneres senest 15 dage efter modtagelsen.

Returneringer krediteres den oprindelige betalingsmetode, medmindre modtaget mere end 60 dage efter købsdatoen. Returneringer modtaget efter 60 dage refunderes via Moosejaw eGift Card, som sendes til den e-mail, der er knyttet til din ordre. Hvis din ordre indeholder Moosejaw Reward Dollars, vil den brugte del af Reward Dollars blive krediteret din konto først. Eventuelt resterende vil derefter blive distribueret til den oprindelige betalingsmetode.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Moosejaw?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.