Morphe

Alle anmeldelser

Morphe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Morphe

Morphe blev født blandt Los Angeles kunstnere og influencers i 2008. Endelig. Et skønhedsmærke skabt til skabere. For drømmerne. For dem, der leder efter fantastisk makeup uden at anstrenge deres pengepung. Et sted, hvor deres #MorpheBabe kan udleve deres passion og kreativitet for skønhed. De er mere end blot et brand; Morphe er en ride-or-die-familie.

Deres dristige, dårlige rødder startede med professionelle, men overkommelige børster, men de stoppede ikke der. Farven kaldte. Så de svarede med øjenskyggepaletter, læbefarver og meget mere.

Hos Morphe er der ingen regler. Stereotyper? Ikke interesseret. De er virkelige hele vejen igennem. Tør at skabe. Skub grænserne. Få indflydelse. Vis verden dine sande, levende, eksploderende farver.

Morphe Babe
Morphe tilbyder en komplet serie af grusomhedsfri makeup- og kunstneriske værktøjer, inklusive børster, øjenskyggepaletter, foundation, concealer, læbestift, highlighter, konturblyant og mere. Morphe blev grundlagt i 2008 af kunstnere og influencers i Los Angeles og har fået et ry for at tage en modig tilgang til makeup, der ærer individualitet og selvudfoldelse. Deres professionelle produkter - som vores 35 øjenskyggepaletter, Fluidity Foundation og børstesæt - er lavet til at bryde internettet, ikke banken. Deres uovertrufne udvalg inkluderer også deres influencer-samarbejde, herunder Jaclyn Hill Artistry Palette og Bretman Babe in Paradise Highlighter Palette. Find dem alle online på morphe.com eller i Morphe-butikker. De har dig, Morphe Babe.

Tilbyder Morphe gratis levering/forsendelse?
Morphe tilbyder GRATIS levering til følgende europæiske lande for ordrer over €35 (efter kampagnekoder). Den samlede værdi af ordren skal være €35 efter anvendelse af rabatten og før forsendelse, afgifter osv. Hvis du bruger mindre end €35, vil leveringen koste €8-11:

€8 levering: Aland Islands, Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland, Isle Of Man, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Mayotte, Montenegro, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige
11 € Levering: Guernsey, Jersey

Hvornår modtager jeg min ordre?
Med COVID-19 følger Morphe lokale sundhedsbestemmelser og tager ekstra forholdsregler for at sikre deres kunders og personales sikkerhed, herunder reduceret personale og ekstra rengøring af deres lagre. Dette kan øge den tid, det tager at behandle og sende din ordre - i øjeblikket op til 5 hverdage. Morphe takker for din tålmodighed og forståelse.

Accepterer Morphe Visa, Mastercard eller American Express gavekort?
Ja, men fordi Morphe har en sikker indkøbskurv, skal din "faktureringsadresse" verificeres. Det betyder, at du skal registrere dit Visa-, Mastercard- eller American Express-gavekort online hos den udstedende bank og give dem din postadresse for at kunne bruge gavekort. Ellers kan din ordre blive afvist, selvom gavekortet er gyldigt og aktivt.

Min vare ankom beskadiget. Hvad skal jeg gøre?
Morphe forstår, at du kan modtage varer, der er beskadiget under transport. Hvis et produkt er defekt eller beskadiget, skal du rapportere det inden for 30 dage efter levering eller personlig modtagelse af ordren. Hvis produktet vurderes defekt, erstatter Morphe produktet uden yderligere omkostninger for kunden.

Din mening tæller
Har du købt løkre makeup produkter hos Morphe? Skriv din anmeldese idag på vores side, så andre kan få inspiration til deres næste skønhedskøb på nettet fra din erfaring.