Mountain Steals

Alle anmeldelser

Mountain Steals

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Mountain Steals

Mountain Steals blev født ud af et ønske om mere og for færre penge. Flere af de bedste udendørsprodukter fra de bedste mærker til færre penge. For noget tid siden besluttede et lille, men beslutsomt team hos Moosejaw med over 60 års købserfaring og relationer i outdoor-branchen, at lave en hjemmeside med fokus på folk som dem - outdoor-entusiaster, der ønsker grej, jakker, tøj og fodtøj, der møder det højeste standarder, men koster mindre. Hvad nytter det at spare 70% på en regnjakke, hvis du er helt gennemblødt efter en times vandring? Hvad hjælper det at spare 50 % på et telt, hvis en stang knækker 25 miles fra stihovedet? Hvad nytter det at spare 80% på en flannelskjorte, hvis man så bliver kigget sjovt på den lokale brygpub?

Efter flere runder med multi-variant analyse, Yahtzee og hjemmebrygget kombucha, kom de til den chokerende erkendelse - Ja, folk kan lide tilbuddene.

For at holde priserne ekstra lave tilbyder Mountain Steals ikke gratis levering næste dag, gratis retur eller nogen af ​​de andre "gratis" ting, som andre online forhandlere tvinger dig til at betale for ved at indbygge det i deres priser. De tilbyder dig deres bedste pris og derefter mulighed for at betale for hurtigere levering eller returnere varerne.

Mountain Steals håber, du nyder at shoppe på Mountain Steals lige så meget, som vi nød at oprette siden.

International forsendelse
Kun amerikanske mærker - På grund af deres leverandørers forpligtelser er der nogle mærker, der ikke kan sendes uden for USA. Told, told og importgebyrer - Mountain Steals er ikke ansvarlig for forsinkelser i toldbehandlingen eller for told, tariffer, moms eller andre gebyrer, der måtte gælde for dit køb. Hvis du nægter en pakke, efter at den er blevet afsendt og toldklareret, trækker de eventuelle gebyrer i forbindelse med returnering af pakken fra din refusion.

Retur
Du kan returnere din(e) vare(r) inden for 30 dage, så længe den stadig er i "salgbar stand". Det betyder, at varen skal være ubrugt (bortset fra montering), uvasket, fri for pletter, ridser, rifter eller mystiske lugte og i den originale emballage med producentens etiketter. Alle elektroniske varer, med undtagelse af droner, skal returneres senest 30 dage efter modtagelsen. Genstande som droner og tagtelte skal returneres senest 15 dage efter modtagelsen. Købsbevis er påkrævet for alle returneringer og ombytninger. En kvittering, følgeseddel eller andet, der vedrører dit ordrenummer, er tilstrækkeligt, og der kræves ingen returtilladelse.

Hvis du returnerer et par sko eller støvler, skal Mountain Steals også have skoæsken tilbage. Behandl venligst IKKE skoæsken, som du ville behandle forsendelsesæsken. Den papkasse, de har sendt med, er perfekt, fordi de kan lide at genbruge den og genbruge den. Hvis du bruger skoæsken som forsendelsesæske, kan de ikke acceptere returneringen og kan ikke udstede en refusion - se "Sælges tilstand".

Genstande, der ikke er i salgbar stand, fordi de er blevet slidt, eller varer, der er blevet beskadiget ved forkert brug, vil ikke blive accepteret til returnering eller ombytning. Bærbart klatreudstyr såsom seler, karabinhager og remskiver er udelukket fra salget og kan ikke returneres.

Tak fordi du læste om Mountain Steals
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.