Musclepain

Alle anmeldelser

Musclepain

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Musclepain

Musclepain har hjulpet tusindvis af kunder med at slippe af med deres daglige smerter. Dette spænder fra professionelle atleter med ømme muskler til hårdtarbejdende mennesker, med spændinger efter en lang arbejdsuge. Selv forbedring af søvnkvaliteten for kunder, der har lidt af søvnløshed.

Hos Musclepain lægger de stor vægt på at sikre, at deres produkter følger med tiden og teknologien. At de er tidløse i designet og kan integreres i hverdagen. Hver dag bliver de klogere. Musclepain arbejder hele tiden på at finde ud af, hvordan design, kvalitet og funktionalitet kan gå hånd i hånd.

Musclepains passion er at hjælpe andre med at opnå en bedre livskvalitet på en enklere og mere effektiv måde.

Hvad tilbyder Musclepain?
Velkommen bag kulisserne hos Musclepain. Virksomheden  blev grundlagt i 2020. Den startede som en sjov lille idé, der efterhånden udviklede sig til et fedt koncept. Et koncept, som Musclepain er stolte af.

Musclepains stiftere har selv døjet med en lyskeskade. De gennemgik en lang genoptræningsproces, der omfattede smerter i led og muskler. På det tidspunkt manglede de en nemmere og hurtigere måde at komme derop igen. På det tidspunkt vidste de ikke engang, at der var en massagepistol. Tankerne blev efter deres egen bedring sat i værk. De undersøgte mulighederne for at hjælpe andre med at overkomme de samme udfordringer i fremtiden. Udfordringer, der havde taget dem lang tid at overkomme I processen opdagede de massagepistoler, som hurtigt blev rammen om hele konceptet bag Musclepain.

Gør en forskel
Køb deres limited edition massagepistol i en smuk pastelfarve og adopter en havskildpadde på samme tid gennem WWF-organisationen.

Ønsker du at lindre muskel- og/eller ledsmerter, fremme restitution efter træning eller blot opnå en bedre generel følelse af velvære? Så er vores massagepistol lige noget for dig.

Med en massagepistol kan du opnå alt ovenstående og meget mere. Uanset om du træner, løber eller bare lider af generel ubehag efter arbejde, vil massagepistolen være din nye bedste ven.

Musclepain's massagepistol er udviklet og grundigt testet i samarbejde med fysioterapeuter over hele landet, og de har flere klinikker, der dagligt bruger deres produkt til at behandle deres klienter.

Sådan handler du fra Musclepain i rater
Vil du afgive en ordre med ViaBill som din betalingsmetode? Så er det bare at handle hos Musclepain, som du plejer! Du vælger dine produkter, lægger dem i indkøbskurven og går videre til betalingssiden. Hvor du hos andre webshops skal vælge mellem Dankort, kreditkort, MobilePay eller andre betalingsmetoder, kan du hos MusclePain også vælge ViaBill!

Du vil derefter vælge din foretrukne forsendelsesmetode og blive omdirigeret til en krypteret side, hvor du skal indsende dine oplysninger til ViaBill. Når det er godkendt, vil dit køb blive behandlet, og du vil om kort tid modtage en e-mail med dine ViaBill-kontooplysninger. Husk altid at tænke på dine udgifter, når du køber på afdrag.

Har Musclepain også hjulpet dig?
Hvis du har købt et af deres produkter vil vi meget gerne høre om din erfaring, så andre potentielle købere også kan træffe det samme valg.