Musikhaus Kirstein

Alle anmeldelser

Musikhaus Kirstein

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Musikhaus Kirstein

Musikinstrumenter af enhver art, live- og studieudstyr og passende tilbehør til alle musikalske begivenheder - dette er eres verden! Og sådan har det været i mere end tre årtier nu.

Hos dem kan du få alt, der sætter din passion i brand: Akustiske guitarer, koncertguitarer, elektriske guitarer, elbasser, forstærkere af enhver art, strengeinstrumenter, ukulele, folk- og bluegrass-instrumenter, keyboards, elektriske klaverer, klaverer & flygler, synthesizere & trommecomputere, elektriske trommer, akustiske trommer, cajons og utallige andre percussion-instrumenter.

De fører harmonikaer, mundharmonikaer, messinginstrumenter, træblæseinstrumenter, PA-anlæg, mixerpulte, mikrofoner, høretelefoner, DJ-udstyr, lysudstyr, studieudstyr, kabler af enhver art, eventudstyr, bolig- og boligartikler, noder og meget, meget mere!

Lige hvad du ønsker og har brug for - til den bedste pris!
Er du nybegynder? Er du en pro? Har du ikke så meget budget? Vil du opfylde en drøm? Vil du have den bedste pris? I alle disse tilfælde er du kommet til det rigtige sted! De artikler, de har til rådighed, dækker hele sortimentet inden for alle sektorer, lige fra den billige begyndermodel til det mest eftertragtede smykke i topligaen.

For at kunne tilbyde ægte kvalitet til musikere med et mindre budget, har vi også udviklet en række private labels af høj kvalitet gennem årene (Classic Cantabile, Alpenklang, Shaman, XDrum, Lechgold, Pronomic,

Stagecaptain m.fl.). som er nemme for pengepungen, men ikke skal gemme sig bag kendte mærker fra kendte producenter. Derudover kan du takket være vores laveste prisgaranti være sikker på altid at få den bedste pris på alle varer i vores online shop - garanteret!

Service og rådgivning: Ingen tomme ord!
Du er ikke et nummer for os, men en person med individuelle behov og ønsker, som de ønsker at gøre glad. Derfor tager de sig tid til dig, når du har brug for det, eller vi kan være korte, når du har travlt. Du sætter tempoet.

Hos dem bliver du rådgivet af folk, der selv er aktive musikere, som ved, hvad de taler om; for hvem ordet "råd" virkelig stadig fortjener sit navn. Du kan få rådgivning fra deres eksperter på stedet i vores butik, på telefon eller via e-mail. Derudover finder du en formular i onlineshoppen for hver vare, som du kan bruge til at sende dem dine spørgsmål om bestemte varer.

Udover de ydelser, de tilbyder i forbindelse med din bestilling, kan de gøre endnu mere for dig: I deres interne blæseinstrumentværksted står deres metalblæseinstrumentmager Frank og deres træblæseinstrumentmager Markus gerne for vedligeholdelsen eller reparation af dit blæseinstrument i Tyskland. Workshops, udstillinger og andre arrangementer giver dig i løbet af året mulighed for at orientere dig om forskellige emner og møde ligesindede.

Din lokale musikbutik: Prøv det gerne!
Længe før de startede med deres butik, så du nemt kan handle online hos dem, eksisterede deres fysiske butik allerede. Og det eksisterer selvfølgelig stadig den dag i dag. I dag kan du finde deres butik ikke i den gamle bydel i Schongau, men i industriområdet Schongau West. Her kan du tage et kig på instrumenter fra alphornet til Orff percussion-sættet til børn på et areal på omkring 1.600 kvadratmeter og teste dem af lyst. Separate PA- og forstærkerrum venter på dig samt en stor digitalklaverudstilling, trommesæt, koncertflygler og meget mere.

Musikhaus Kirstein gør dine ønsker til virkelighed: Hurtigt, sikkert, pålideligt!
At kunne opfylde ønsker er noget smukt. Men også at opleve dig være glad på vej mod opfyldelsen af ​​dine ønsker, er meget, meget smukkere! Hos os handler du ikke kun komfortabelt, med variable betalingsmetoder, men også sikkert. Deres online shop er testet og certificeret i henhold til Trusted Shops kvalitetskriterier. Kundeanmeldelser som "Meget god som altid", "Pålidelig", "Alt super J!" ikke kun forsøder vores arbejdsdag, men ansporer os også igen og igen til at fortsætte med at gøre alt for at sikre, at de ikke kun er ok, men også helt i top!

Tak fordi du læste om Musikhaus Kirstein
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Musikhaus Kirstein kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.