MVMT

Alle anmeldelser

MVMT

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hans F.
Jeg købte et ur den 16. januar 2021. Efter at have modtaget det bemærkede jeg, at uret ville komme timer bagud, selv efter at have indstillet det flere gange om dagen. Så jeg sendte en e-mail til k...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God service

  Jeg købte et ur den 16. januar 2021. Efter at have modtaget det bemærkede jeg, at uret ville komme timer bagud, selv efter at have indstillet det flere gange om dagen. Så jeg sendte en e-mail til kundesupport, og de gav mig en simpel nulstilling for at prøve. Efter at det ikke virkede, begyndte jeg at bemærke, at sekundviseren på uret ville stamme og holde pause i et øjeblik. Selvom jeg oprindeligt modtog et defekt ur, var kundeservicen fantastisk og en erstatningsurkasse, og nu har jeg et smukt fungerende (og udseende) ur! Fantastisk virksomhed med fantastiske produkter og fantastisk kundesupport.

  Vil helt klart handle her igen


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

MVMT

Mange produkter, der oprindeligt er blevet udformet med henblik på at være funktionelle, er gennem tiden blevet statussymboler. Især armbåndsure er idag blevet noget som folk gerne bruger mange penge på og hvor der er høje krav til både kvalitet, materialer og design. For mange danskere anses et ur som værende en investering og noget man kan gå med i mange år fremover, fremfor blot en form for modetilbehør, som man kan udskifte i takt med at ny sæson og nye modetrends udskifter de forhenværende. I den forbindelse er det vigtigt, at man investerer i et ur af høj kvalitet, der kan holde i en lang årrække. Man kan lære meget af andre danskeres erfaringer i forbindelse med deres tidligere indkøb og derfor læser folk med stor interesse brugeranmeldelser fra andre, der allerede har investeret i en armbåndsur og derfor kan beskrive både kvaliteten, designet, materialerne, kundeservice og garatier fra producenten, samt mange andre. 

Om MVMT
Virksomheden MVMT blev grundlagt i USA i 2013, på baggrund af en vision omkring at gøre moderigtige ure af høj kvalitet tilgængelige for mænd, uden at koste mange tusinder af kroner. Oprindeligt blev virksomheden crowfunded gennem platformen Indiegogo, hvor man kan rejse kapital til at starte sin virksomhed. I 2018 blev MVMT solgt til Movado, der i dag stadig driver virksomheden under det originale navn.

Produkter og Services hos MVMT
MVMTs produkter henvender sig i dag til både mænd og kvinder, og man kan handle disse på virksomhedens netbutik, hos forskellige forhandlere med både fysiske butikker, såsom H.Samuel, samt andre online butikker som eksempelvis Watchshop. Blandt virksomhedens produkter kan man finde ure lavet af kvarts i mange forskellige modeller og prisklasser, smykker, briller og solbriller, hatte, lædervarer, samt andre varer. 
Mange af deres produkter kan købes i forskellige farver og metaller, herunder halskæder i både sølv og guld, solbriller der er både sorte, brune, grønne, samt mange andre.

Ønsker man at bestille gennem MVMTs netbutik, så kan man enten oprette en kundekonto eller handle som gæst. Virksomheden oplyser, at det kan tage op til 24 timer fra man har gennemført sin bestilling, til ordren sendes afsted. Man kan vælge mellem forskellige leveringsmuligheder, gerunder international standard levering og express levering, med estimerede leveringstider på henholdsvis 7 - 14 forretningsdage, og 3 -5 forretningsdage. Tilbyder gratis levering og returnering på bestillinger, hvor ordrebeløbet overstiger 50 dollars i samlet værdi. Det kan forekomme at man skal betale importskat og udgifter i forbindelse med forsendelse fra USA til Danmark, hvilket man selv er ansvarlig for at undersøge på forhånd.

Komplimenter, Klager og Tips til MVMT
Har du tidligere handlet produkter fra MVMT, enten gennem deres egen netbutik, eller gennem en underleverandør? Kan du hjælpe andre handlende danskere med bedre at afgøre, om smykker og ure fra MVMT er af høj kvalitet, om de er flotte, hvor lang tid der går før man modtager varer bestilt fra deres hjemmeside, samt andre aspekter, som du mener kan have værdi for andre handlende? Ved at skrive en kundeanmeldelse på danskeanmeldelser.dk kan dine erfaringer være til stor gavn for andre der læser med her, i håb om at lære mere om MVMT og deres produkter.