My Smart Watch

Alle anmeldelser

My Smart Watch

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

My Smart Watch

Et smartwatch er en forlænget arm til din smartphone, fordi du ikke skal blive ved med at tage telefonen op af lommen, mens du dyrker fysisk aktivitet. Med et smartur har du alle de apps, du har på din telefon, inklusiv notifikationer på uret, når en besked tikker på Facebook eller en sms, en e-mail.

Mange nye smartwatches er udstyret med nye teknologier, der gør, at du blandt andet kan betale eller gå ombord på et fly med uret på håndleddet (NFC-teknologi). Sidst, men ikke mindst, har et smartwatch mange indbyggede sensorer såsom skridttæller, gyroskop, accelerometer, pulsmåler og en række andre sensorer, der giver dig mulighed for at spore dine atletiskeaktiviteter, forbrændte kalorier og sætte aktivitetsmål. Flere smartwatches som Ticwatch Pro, Samsung Galaxy Active 2, Kospet Optimus, Fossil Gen. 4, Thor 4 Dual har GPS indbygget, så du kan spore din løbedistance gennem dit smartwatch.

Et smartwatch kan meget og har en masse funktioner. Køber du dit første smartwatch eller skal du opgradere dit ur, kan det virke uoverskueligt for mange. Først og fremmest skal du navigere mellem de mange forskellige smartwatch-mærker og smartwatch-modeller, for eksempel Apple Watch, det kunne være Apple Watch 5, Samsung Galaxy Watch, Samsung Active, Ticwatch, Huawei GT Watch og de kvindelige modeller som Michael Kors og fossil.

Når du har besluttet dig for et bestemt mærke som potentiel køber af et nyt smartwatch, fortsætter rejsen til urenes specifikationer og deres mange funktioner. Det kan også være relativt svært at vide, hvad man skal kigge efter og forstå ordene og begreberne for de forskellige funktioner i et smartwatch. My Smart Watch har lavet en guide til at hjælpe dig med at vælge det rigtige ur og forstå, hvad de forskellige udtryk betyder for dig.

På mySmartwatch.dk finder du de mest populære smartwatch-mærker og -modeller samt et bredt udvalg af alternative, prisvenlige smartwatch-modeller til begyndere eller hvis du leder efter et avanceret smartwatch med mange specielle funktioner. Se deres udvalg af smartwatches til mænd og kvinder her på deres hjemmeside.

Smartwatch til mænd og kvinder
Er der forskel på et smartwatch til mænd og et til kvinder? Faktisk er alle ure ens i deres funktioner og muligheder. Det, der typisk adskiller smartwatches til mænd og kvinder, er deres design, farver og størrelse. Når du skal vælge et smartwatch til kvinder, er størrelsen på uret vigtigst. Som kvinde vil du normalt ikke have et smartwatch, der virker for stort på dit håndled. Derfor bør du måle dit håndled på forhånd og derefter studere målene på hvert ur nøje, inden du vælger et. Generelt kan man sige om smartwatches, at de er unisex og kan bruges af både mænd og kvinder. Dog har de hos My Smart Watch inddelt urene i kategorier som smartwatch til kvinder og smartwatch til mænd for at indsnævre mulighederne.

Hos My Smart Watch har de også smartwatches til børn, til ældre og en kategori til teenagere. I deres armbåndskategori finder du også et bredt udvalg af forskellige armbånd til alle deres ure. Vi har Apple Watch armbånd, Fitbit armbånd, Garmin armbånd mm.

My Smart Watch vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside