Nanoleaf

Alle anmeldelser

Nanoleaf

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Nanoleaf

Nanoleaf er en pioner og har aldrig til hensigt at følge andre. Hvis en anden i verden laver noget, vil de ikke gøre det samme. De mener, at folk bør arbejde sammen for at flytte grænserne for nutidens teknologi. De innovationer, de skaber, er bevidst designet til at føre deres planet til en fuldt ud bæredygtig tilstand.

Nanoleaf's designfilosofi
De er overbeviste om, at fantastisk teknologi og flot design skal gå hånd i hånd for at skabe et succesfuldt produkt. Der kan ikke gås på kompromis, når det kommer til brugeroplevelsen.

Simon Sinek opsummerede det perfekt i sin tale TED, da han sagde: "Folk køber ikke, hvad du gør, de køber, hvorfor du gør det." Med ethvert produkt, de designer, starter de med, hvorfor de ønsker at designe et produkt i første omgang. Det handler om det problem, det vil løse, den værdi, det vil tilføje til folks liv, og hvorfor det betyder noget for deres kunder.

At designe ting til at være intuitiv
Nanoleaf's mål er at skabe produkter, der bare virker. De ønsker at skabe ting, der er nemme at integrere i din hverdag. Det er derfor, de fokuserer deres tilgang på at skabe produkter, der er intuitive og nemme at bruge.

Deres mål er at få deres kunder til at forelske sig i deres designs. For at opnå dette sikrer Nanoleaf, at de aktivt lytter til deres kunder og lærer, hvem de er som individer. De udfører derefter strenge markedstests for at sikre, at de ikke designer med bias og virkelig er lydhøre over for deres slutbrugeres behov.

Som virksomhed har de altid troet stærkt på at have en positiv indvirkning på deres samfund og verden. De ønsker at gøre verden til et bedre sted for deres fremtidige generationer og håber at opnå dette gennem deres innovationer og engagement i deres samfund.

Nanoleaf's grundlæggere 
Gimmy Chu - Direktør: Som Nanoleafs medstifter og administrerende direktør spiller Gimmy Chu en nøglerolle i deres rejse til succes. Siden han grundlagde virksomheden i 2012, har han taget Nanoleaf fra et Kickstarter-projekt til et globalt smart home-brand. Gimmy bor i Toronto, Canada, og har en grad i elektroteknik fra University of Toronto. Før han grundlagde Nanoleaf, havde Gimmy over 8 års ledelseserfaring hos Accenture, hvor han udførte multi-million dollar-projekter for virksomheder som Best Buy, TD Bank og Hawaiian Telecom. Hans unikke baggrund inden for optimering af IT, hans dybe forståelse af forretningsstruktur og hans intuitive problemløsningsevner har vist sig afgørende for at udvikle Nanoleaf til en global virksomhed.
 
Tom Rodinger - CTO: Som Nanoleafs medstifter og Chief Technology Officer leder Tom udviklingen af ​​virksomhedens teknologiske køreplan. Han er hjernen bag alle Nanoleafs's produkter og fungerer som et LED-lys for produktudviklingsteamet, der har produceret adskillige banebrydende produkter.

Tom bor i øjeblikket i Shenzhen, Kina, og har en PhD fra University of Toronto. Siden barndommen har han været meget nysgerrig efter at designe energieffektiv elektronik og studeret ingeniør fra en ung alder. Hans dybe passion for bæredygtighed og endeløse nysgerrighed efter at finde nye måder at gøre tingene bedre på gennem teknologi er hans drivkraft.
 
Christian Yan - COO: Som medstifter og Chief Operations Officer hos Nanoleaf er Christian Yan nøglefiguren bag virksomhedens globale forsyningskæde og driftsledelse. Han er forpligtet til at sikre, at Nanoleafs produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder, samtidig med at de er så miljøvenlige som muligt.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Nanoleaf?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.