Nap

Alle anmeldelser

Nap

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Nap

Nap blev grundlagt i sommeren 2020 i forbindelse med COVID-19 perioden. I de tidlige dage af brandets tilblivelse havde de et stort antal støttende brugere, som gav genklang hos dem, som ønskede at komme væk fra hverdagens stress og jag. Tag et pusterum. Slap af og fordyb dig i deres komfort og æstetik. Det er et designermærke, der står for modernitet, enkelhed og mode. Tjener den modernekvinde, der ønsker at være sit autentiske jeg, en kvinde, der stræber efter frihed og fylde uden at gå på kompromis med sit naturlige udseende. Nap er dedikeret til at producere højkvalitets loungetøj og hjemmeprodukter, der inkorporerer deres filosofi.

Filosofi af mærket
Som et premium loungewear-brand er Nap inspireret af klassisk skræddersyet fra et feminint perspektiv. Deres signaturelementer er hudvenligestoffer, bløde draperinger og minimalistiske silhuetter. Nap er designet til kvinder, der elsker sig selv, higer efter frihed og har en passion for avancerede ting. Kortfattede, glatte og flerlagede elementer, Nap giver en mere delikat følelse til mode. Vend dig væk fra omverdenen og gense dine rødder for at omfavne din rolige essens.

Produktudvikling
Produktplanlægning har altid været udviklingsfokus for deres Nap brand, og vi beriger konstant deres produkttyper. Produkterne spænder fra loungewear til boligtekstiler som sengetøj og dufte, og flere produktlinjer vil blive lanceret i fremtiden. Deres forsyningskæde har et responsivt system, og nye produkter lanceres hver uge, hvilket giver forbrugerne flere valgmuligheder.

Design koncept
De fleste af deres produkter er i en enkel, atmosfæriskdesignstil. Det er velegnet til kvinder i alle former og viser den moderne kvindes frihed og elegance. Enkelt og beskedent - en klassisk, let at matche hæfteklammer at kaste over. Alsidighed, når det er bedst. Maksimal komfort og nem at bære. Uanset om du skal ud eller blive inde, er det det bedste valg. De farver, de har valgt, er behagelige og afslappende Morandi-farver, der matcher højkvalitetsteksturen i vores mærkes tøj.

Stof håndværk
Hos Nap bruger de måneder på at købe stoffer af højeste kvalitet. For at forbedre elegancen har du brug for fremragende stoffer! Det er derfor, at alle deres kashmirstoffer kommer fra Mongoliet, det verdensberømte kashmirproduktionsområde. For at matche de luksuriøse kashmirstoffer, er vi også meget omhyggelige i forarbejdningen. For at opnå perfekte behandlingsstandarder har de gjort mange forsøg og forbedringer for at opnå den kvalitet, de har i dag. De tilføjer også hele tiden nye stoffer. De har lavet mange eksperimenter og fornyet dette stof for at finde mere egnede produkter til stofproduktion.

De beklager, hvis du ikke er 100% tilfreds med de varer, du har modtaget, og Devi modtager gerne returnering af varer i ny stand inden for 15 dage efter modtagelsen. Hvis der er uoverensstemmelse i refusionsbeløbet, vil din refusion være baseret på værdien af varen på den originale købsfaktura. Deres kunder er ansvarlige for forsendelsesomkostninger på returnerede varer.

Tak fordi du læste om Nap
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Nap kan tilbyde dem samt deres serviceniveau. Vi glæder os til at læse din anmeldelse.