Gå efter de gode anmeldelser, når du køber makeup

Gå efter de gode anmeldelser, når du køber makeup
Webshops

Kender du det, at du gerne vil købe en type makeup, som du ikke har købt før, og derfor ikke ved, hvad du skal gå efter? Især makeup kan det være en jungle at finde rundt i, da der er så mange varianter at vælge mellem. Da kan du med fordel prøve at finde anmeldelser inden for den kategori, du ønsker at købe fra. Læs med her og få gode råd.

Selvom anmeldelser kan være utroligt meget værd, er det værd at huske på, at vi alle er forskellige og det der er rigtigt for den ene, ikke nødvendigvis er det for den anden. Dog kan man læse anmeldelserne som et udtryk for, hvad rigtigt mange synes, og dermed er der også en vis sandsynlighed for, at man selv vil komme frem til det samme resultat.

Jo flere anmeldelser, jo bedre

For at få det klarest mulige billede af produkterne, er det vigtigt ikke kun at se på, hvor høj en karakter produkterne opnår men også, hvor mange der har anmeldt dem. Således kan en neglelak med et gennemsnit på fire stjerner fra i alt 500 personer være bedre end en med fem stjerner fra 17 personer. Jo flere der har anmeldt, jo mere pålidelig vil karakteren være.

Der findes mange steder, man kan søge efter anmeldelser på produkter, og når det gælder make-up, kan man overveje at kigge på MakeupAlley. Her er der tale om et stort amerikansk site, hvor brugere kan anmelde alt inden for skønhed og altså både hudpleje, hårpleje, makeup og flere andre kategorier.

Også hos Matas kan man i deres app se anmeldelser på produkterne, og disse kan være værd at se på, når man står og skal købe et skønhedsprodukt. Nogle produkter har flere anmeldelser end andre, og igen gælder det, at jo flere anmeldelser et produkt har, jo bedre kan man regne med dem.

Anbefalinger fra venner

Selvom anmeldelser kan være et stærkt værktøj, kan det dog også være meget værd med anbefalinger fra veninder eller andre, hvis dømmekraft man stoler på og som man måske har erfaring med tidligere at have kunnet lide de samme produkter. I mange tilfælde er den personlige anbefaling mere værd end meget andet, med mindre altså at man kan finde anmeldelser fra mange brugere.

Det bedste er naturligvis en kombination, så hvis din veninde anbefaler dig et produkt og du kan se, at netop dette produkt har fået rigtigt gode anmeldelser, er der nok en god chance for at det duer. Engang i mellem kan det dog også være godt blot at prøve sig frem, hvis man ikke ønsker at være farvet af andres meninger, så det kan man altså også gøre.


Mere Webshops