Necesario

Alle anmeldelser

Necesario

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Necesario

Er man en seriøs sportsnørd, er det vigtigt at have en leverandør på hånden man kan stole på, der er kompetent, leverer til tiden og kun forhandler produkter af høj kvalitet. Antallet af danske e-butikker buldrer frem, og det gælder også udbydere af sportsudstyr og andet tilbehør til træning. Derfor kan det også være svært at vide hvilken butik, der bedst kan levere til dit behov. Det er her anmeldelser kommer ind i billedet. På denne side kan du læse anmeldelser af Necesario.

Om Necesario
I Allerød ligger der en netbutik med en mission. Necesario forhandler velvære og sportsprodukter via deres netbutik, necesario.dk. Butikkens slogan er ”Alt det du ikke kan undvære”, og det kommer til udtryk i de mange produktkategorier, der findes på hjemmesiden. Firmaets sortiment inkluderer alt fra tech gadgets til sportsudstyr og kosttilskud. Necesario er autoriseret forhandler af de varemærker, de sælger. Det betyder, at man udelukkende kan købe originale varemærker og undgår billige kopier. Necesario informerer derudover deres kunder, at de får alle varer fra danske grossister. Udover at ville bane vejen for danskerne til en sundere livsstil, er Necesarios mål også at føre en miljøvenlig virksomhed. De viser omsorg for miljøet ved at benytte bæredygtige genbrugsmaterialer til deres emballage og ved at tilbyde mange økologiske produkter.

Produkter og Services
Necesario sælger mindre sportstilbehør som yogamåtter og hulahopringe, såvel som store fitness maskiner som løbebånd, motionscykler og romaskiner. Udover træningsudstyr, tilbyder Necesario også kosttilskud til at fremme udholdenhed og opbyggelse af muskelmasse. På hjemmesiden kan man shoppe efter hvilken slags træning man udøver, heriblandt styrketræning, kredsløb og yoga.
Ifølge Necesarios hjemmeside, er virksomhedens fokus på bæredygtighed, miljøvenlighed, økologi og gode arbejdsforhold. Virksomheden viser dette initiativ ved at tilbyde mange økologiske produkter i deres sortiment, og bruge bæredygtige materialer til emballagen.
Necesario tilbyder gratis fragt til pakkeshop af ordrer over 399,-. Er den samlede pris på ordren derunder, kan man vælge mellem levering til pakkeshop til 19,- eller levering til døren fra 66,25,-. Firmaet benytter GLS/PostNord til alle forsendelser og man modtager tracking nummer så snart ordren er afsendt. Bestilles ordren med levering til Færøerne, Grønland, Sverige eller Norge, kan man forvente en merpris i levering. Ønsker man at vide prisen på forhånd, skal man selv kontakte kundeservice.
Netbutikken tilbyder 30 dages fortrydelsesret efter modtagelse af varen. Der skal gøres opmærksom på ønsket returnering inden for 30 dage og varen skal sendes retur senest 14 dage efter. Varen kan ikke returneres hvis den er taget i brug.

Komplimenter, Klage og Tips til Necesario
Anmeldelser er sådan et vigtigt værktøj, som giver os forbrugere mulighed for at stå sammen og belønne de firmaer der gør det godt og vejlede de firmaer, der kunne gøre det bedre. Du kan hjælpe andre forbrugere, der elsker sport og wellness med at tage en informeret beslutning. Så hvis du har handlet hos Necesario, er det dig vi håber på at høre fra. Hvad synes du om produktkvaliteten? Kom leveringen til tiden? Var Necesarios kundeservice kompetent, hjælpsom og venlig? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse.