DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Necesario

  Er man en seriøs sportsnørd, er det vigtigt at have en leverandør på hånden man kan stole på, der er kompetent, leverer til tiden og kun forhandler produkter af høj kvalitet. Antallet af danske e-butikker buldrer frem, og det gælder også udbydere af sportsudstyr og andet tilbehør til træning. Derfor kan det også være svært at vide hvilken butik, der bedst kan levere til dit behov. Det er her anmeldelser kommer ind i billedet. På denne side kan du læse anmeldelser af Necesario.

  Om Necesario
  I Allerød ligger der en netbutik med en mission. Necesario forhandler velvære og sportsprodukter via deres netbutik, necesario.dk. Butikkens slogan er ”Alt det du ikke kan undvære”, og det kommer til udtryk i de mange produktkategorier, der findes på hjemmesiden. Firmaets sortiment inkluderer alt fra tech gadgets til sportsudstyr og kosttilskud. Necesario er autoriseret forhandler af de varemærker, de sælger. Det betyder, at man udelukkende kan købe originale varemærker og undgår billige kopier. Necesario informerer derudover deres kunder, at de får alle varer fra danske grossister. Udover at ville bane vejen for danskerne til en sundere livsstil, er Necesarios mål også at føre en miljøvenlig virksomhed. De viser omsorg for miljøet ved at benytte bæredygtige genbrugsmaterialer til deres emballage og ved at tilbyde mange økologiske produkter.

  Produkter og Services
  Necesario sælger mindre sportstilbehør som yogamåtter og hulahopringe, såvel som store fitness maskiner som løbebånd, motionscykler og romaskiner. Udover træningsudstyr, tilbyder Necesario også kosttilskud til at fremme udholdenhed og opbyggelse af muskelmasse. På hjemmesiden kan man shoppe efter hvilken slags træning man udøver, heriblandt styrketræning, kredsløb og yoga.
  Ifølge Necesarios hjemmeside, er virksomhedens fokus på bæredygtighed, miljøvenlighed, økologi og gode arbejdsforhold. Virksomheden viser dette initiativ ved at tilbyde mange økologiske produkter i deres sortiment, og bruge bæredygtige materialer til emballagen.
  Necesario tilbyder gratis fragt til pakkeshop af ordrer over 399,-. Er den samlede pris på ordren derunder, kan man vælge mellem levering til pakkeshop til 19,- eller levering til døren fra 66,25,-. Firmaet benytter GLS/PostNord til alle forsendelser og man modtager tracking nummer så snart ordren er afsendt. Bestilles ordren med levering til Færøerne, Grønland, Sverige eller Norge, kan man forvente en merpris i levering. Ønsker man at vide prisen på forhånd, skal man selv kontakte kundeservice.
  Netbutikken tilbyder 30 dages fortrydelsesret efter modtagelse af varen. Der skal gøres opmærksom på ønsket returnering inden for 30 dage og varen skal sendes retur senest 14 dage efter. Varen kan ikke returneres hvis den er taget i brug.

  Komplimenter, Klage og Tips til Necesario
  Anmeldelser er sådan et vigtigt værktøj, som giver os forbrugere mulighed for at stå sammen og belønne de firmaer der gør det godt og vejlede de firmaer, der kunne gøre det bedre. Du kan hjælpe andre forbrugere, der elsker sport og wellness med at tage en informeret beslutning. Så hvis du har handlet hos Necesario, er det dig vi håber på at høre fra. Hvad synes du om produktkvaliteten? Kom leveringen til tiden? Var Necesarios kundeservice kompetent, hjælpsom og venlig? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse.

  Bestillingsprocedure.dk præsentation

  Necesario
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Necesario

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Necesario et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Necesario I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Necesario?

  Necesario er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Necesario gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.