Neoline

Alle anmeldelser

Neoline

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Neoline

Siden 2006 har Neoline produceret eksklusiv bilelektronik til de nordamerikanske, europæiske og CIS-markeder under sit eget varemærke Neoline. Med udgangspunkt i en verden af ​​moderne teknologi, fortsætter de med at udvikle og tilpasse deres produkter til markedets behov og forbrugernes ønsker.

Hvem er Neoline?
Neoline er en førende europæisk, nordamerikansk og CIS-udvikler og leverandør af en bred vifte af innovativ bilelektronik. Virksomheden blev grundlagt i 2007, på et tidspunkt, hvor hovedproduktionsretningen var GPS-navigatorer. I slutningen af ​​2009 udgav virksomheden det første dash-kamera til det russiske marked. Som en af ​​markedslederne udvider Neoline hurtigt sin geografiske tilstedeværelse. I dag er virksomhedens produkter til stede i Ukraine, Hviderusland, Usbekistan og Kasakhstan, foruden Europa, USA og CIS. Virksomhedens produktsortiment omfatter dashboard-kameraer, radar-detektorer, hybrider (radar-detektion GPS-database + dashboard-kamera + radar-detektor), el-scootere, universalopladere og invertere. Samtidig implementerer Neoline-eksperter nye ideer for at forenkle styringen og driften af ​​køretøjet, nye forretningsretninger, professionelle B2B-løsninger dukker op. Baseret på den eksisterende erfaring med forskning og produktion, forbedrer Neoline konstant sine produkter, producerer nye produktlinjer og softwareopdateringer.

Teknologien bag Neoline
Alle Neoline-produkter er fremstillet i Sydkorea. Virksomheden tilbyder op til 2 års garanti på alle produkter. På hvert certificeret servicecenter vil personalet diagnosticere og reparere skaden på enheden eller tilbehøret. For at forbedre servicekvaliteten er der også etableret en supportservice, hvor kunderne assisteres med personlige indstillinger og får vejledning om eventuelle problemstillinger i forbindelse med virksomhedens produkter. Ved at levere innovative løsninger gør Neoline hverdagen lettere. Virksomhedens enheder har gentagne gange modtaget priser fra markedseksperter. I 2015 vandt Neoline X-COP 9700 hybrid den prestigefyldte Red Dot Award: Product Design 2015 for kombinationen af ​​"rent" design og en ekstremt brugervenlig grænseflade. Ekspertjuryen for verdens største forbrugertildelte pris for produktinnovation, "Product of the Year", har også gentagne gange anerkendt virksomhedens enheder som de bedste på markedet. I 2016 blev Neoline X-COP 9000 præmieret i kategorien "Hybrid bilenhed", og i 2017 blev Neoline EVO Z1 vinderen i nomineringen "Dash Camera".

Levering
Levering af varerne sker over hele verden. Perioden for udførelse af ordren er op til 5 arbejdsdage og kan under visse omstændigheder forlænges til 10 dage. Kunden vil blive underrettet om afsendelsen af varerne via e-mail. omkostninger ved levering af varerne afholdes af kunden og vil blive specificeret ved afgivelse af ordren. Kureren vil gøre to forsøg på at levere ordren. Efter to mislykkede leveringsforsøg vil pakken blive returneret til butikken. Levering af den varer fremstilles på hverdage fra mandag til fredag. Leveringen af varerne vil ske til det sted, som kunden har angivet ved bestillingen.

Garanti
Neoline-produkter er med garanti i 2 år/24 måneder fra den oprindelige købsdato. 1 år/12 måneder for batterier, kabler og beslag. Hvis du har brug for garantiservice, bedes du kontakte den officielle distributør eller Neoline supportteam.

Giv os din mening
Har du også købt af et Neoline's spændende produkter? Så vil vi gerne høre om din erfaring. Husk at fortælle hvordan det var at bruge selve produkterne, brugervenligheden og leveringen. Din anmeldelse er vigtig, da den vil inspirere andre kunder ti lat købe det samme produkt.