Newark

Alle anmeldelser

Newark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Newark

Newark opererer i Nordamerika. Newark er en højservicedistributør af teknologiprodukter, tjenester og løsninger til design, vedligeholdelse og reparation af elektroniske systemer.

Global adgang med service nær dig
Newark har kontorer i hele USA, Canada og Mexico, serviceret fra vores regionale distributionscenter i South Carolina. De stræber efter at opfylde lokale sprog-, valuta-, produkt- og forsendelsesbehov i hele Nordamerika og rundt om i verden. Som en del af Newark' globale aktiviteter, deres adgang til lagerbeholdning og stærkere relationer til leverandører, er de i stand til at opfylde dine behov.

En forpligtelse til innovation der driver forandring
Newark har en lang historie med innovation og har udviklet mange industrinyheder, der sparer deres designingeniørkunder værdifuld tid, såsom det første online-fællesskab for ingeniører. På det seneste fortsætter de med at bringe de nyeste teknologier på markedet, fra udviklingsværktøjer, der fremskynder designprocessen, til modulære enheder, som ingeniører hurtigt og nemt kan inkorporere i deres enheder, til den seneste let-implementerede kunstige intelligens.

Kvalitetspolitik
Newarks kvalitetsstyringssystem, certificeret til ISO 9001:2015-standarden af ​​ISO-registreringsorganet BSi Management Systems, Americas (Registration Certificate #FS35104), er omfattende. Deres certificering strækker sig til deres administrative kontorer såvel som alle deres salgskontorer i USA og Canada, inklusiv vores kundekontaktcenter i Richfield. Deres indkøbsgruppe i Chicago, deres specialiserede team i Richfield og deres distributionscenter i Gaffney SC er certificeret til AS9120 B-standarden for kvalitetsstyringssystemer (registreringscertifikat #FM535727).

Newark' distributionscenter overholder også miljøledelsesstandarden ISO 14001:2015, hvilket betyder, at de har en politik og et ledelsessystem på plads, der understøtter og beskytter miljøet. Deres engagement i miljøet og kvalitet demonstreres også af den førende rolle, de har spillet i at hjælpe vores kunder med at overholde EU's direktiv om begrænsning af farlige stoffer (RoHS). Deres 10-trins kvalitetssikringspolitik, som er unik i branchen, sikrer dig, at de RoHS-kompatible produkter, du køber fra Newark, er kompatible.

Der er fordele ved at være en registreret bruger!
- Se ordrestatus og sporing
- Gem indkøbskurve for hurtige genbestillinger
- Nem betaling med gemte adresser og betalingsmetoder
- Planlæg ordrer til fremtidig levering
- Bulkpris og tilgængelighedstjek gennem vores stykliste
- Få adgang til og filtrer din ordrehistorik for de sidste 5 år

Kontakt deres tekniske produktspecialister via Live Technical Support Chat (hvis du er en Trade Account-kunde). Send dit spørgsmål via formularen til teknisk support. Eller send en e-mail til tech_support@newark.com eller ring til dem på 877.736.4835, 8 AM - 8 PM EST, mandag - fredag.

Hvis det produkt, du har brug for, ikke er opført i vores søgeresultater, kan vi muligvis stadig hjælpe. Kontakt vores tekniske produktspecialister via Live Technical Support Chat (hvis du er en Trade Account-kunde).

Retur
Du skal bruge et Return Material Authorization-nummer ('RMA') for at returnere varer. Brug venligst formularen til at anmode om en RMA. Du modtager RMA'en via e-mail med instruktioner til de næste trin.

Virksomheden har en returpolitik på 60 kalenderdage. For at acceptere en returnering på dette grundlag, skal merchandise returneres til virksomheden inden for 60 dage efter afsendelse. Varer, der returneres efter 60 dage som "uønsket" eller "forkert bestilt" kan accepteres efter virksomhedens skøn, men er underlagt et genopfyldningsgebyr på 20% af varens fakturaværdi.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Newark?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.