Nextory

Alle anmeldelser

Nextory

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Nextory

Det sidste nye er at slappe af med en god bog, eller rettere slappe af, mens en god bog bliver læst højt for dig af professionelle oplæsere, og det eneste, som du skal bruge, er en telefon, tablet eller noget andet, som kan gå på internettet. En  af dem, som tilbyder dig det, er Nextory. De giver dig en mulighed for at koble helt af og føle, du bliver forkælet på alle områder, og det til en pris, hvor, hvis du er en læsehest, du slet ikke kan være med økonomisk, hvis du stadig er en af dem, som køber ”gammeldags” bøger. Det er nemlig til en brøkdel af prisen af hvad, bare en bog koster.

Om Nextory
Nextory er en tjeneste med fast abonnement, hvor du får ubegrænset brug af lydbøger, og det er som at have et stort bibliotek lige ved hånden 24 timer i døgnet. Nextory er kommet til samtidig med at internettet er blevet allemandseje, og der er kommet netværk over alt, så du ikke har de store pletter på netværket. Nextory er firmaet, som har alle genrer, der er noget for enhver smag, og de sikrer sig, at der altid er det nyeste i deres stadig voksende sortiment. De er i skarp konkurrence med mange andre, så de ved, de skal være på toppen af det hele, og der er mange, som gerne vil være dem, som leverer det, som danskerne læser og lytter til af litteratur.

Services hos Nextory
Hos Nextory får du det privilegie, at du har et bibliotek lige ved hånden, og det er med de nyeste bøger i alle genrer. Nextory har lyd- og e-bøger, og de har det i en fantastisk kvalitet, for de ved, at kunderne smutter, hvis de ikke leverer varen hver eneste gang. De har det som et fast abonnement, så hvis du er en læsehest eller godt kan lide at lytte til gode lydbøger, lige meget hvornår, du har tid, så er det lige en service for dig. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis du er en læsehest, som slet ikke kan lade være med at sluge alle de bøger, du kommer i nærheden af.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Nextory og enten spørge om noget eller klage, så er det ganske let.
På hjemmesiden finder du hurtigt og let alle de oplysninger, du skal bruge. Du kan nemlig kontakte dem både på telefon og på mail. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefon, men også på mail får du et hurtigt svar og det er kompetente medarbejdere og fyldestgørende svar, som alle får, uanset hvad det er, de henvender sig med.

Bedømmelse af Nextory
Hvis du er som de fleste andre kunder, der er derude, så bruger du nettet til at tjekke firmaerne ud. Det er dog ikke alle sider, som lige nu er lige seriøse, men så er det godt, der er kommet en ny en til det danske marked, som er det. Denne nye side giver sig mulighed for at give en mere nuanceret og objektiv bedømmelse, som både andre forbrugere og firmaerne selv kan få stor gavn af i fremtiden.