Nike

Alle anmeldelser

Nike

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Nike

Fritidsinteresser og sport er en stor del af hvem vi er. Danskerne ligger faktisk i toppen over fysisk aktive i Europa. Og hvad end man er elitesportsudøver, eller man for nyligt har besluttet sig for at tage skridtet mod en sundere tilværelse, skal udstyret være i orden. Vi arbejder hårdt for resultaterne, og for at holde motivationen oppe. Men det kan være svært, når udstyret ikke lever op til forventningerne. Når vi vælger sportsudstyr og sports apparel, spiller mange faktorer en rolle. Det skal være praktisk, komfortabelt, se godt ud, og være til at betale. På denne side kan du læse om sportsgiganten, Nike.

Om Nike
De fleste kender muligvis det amerikanske sportsmærke Nike, som er verdens største sports brand. Nike blev grundlagt i 1964 under navnet Blue Ribbon Sports. Først i 1971 blev firmaet døbt Nike - opkaldt efter den græske sejrsgudinde. Nike producerer sportsudstyr, sportssko og apparel under flere sub brands som Nike Pro, Nike Blazers, Nike Golf, Air Jordan og mange flere. Nike har indgået mange fordelagtige partnerskaber med atleter, men også med andre producenter. Man kan derfor for eksempel købe Nike Apple Watch tilbehør og spille basketball i de samme sko som Lebron James. I Danmark er der tre fysiske Nike butikker, to i København og en i Ringsted, men flest køb bliver gjort online på nike.dk.

Produkter og Services
Nike sælger sports apparel og fodtøj samt sportsudstyr og tilbehør. Deres produkter er til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Nike har kollektioner for mange forskellige sportsgrene såsom fodbold, golf, basketball, løb, yoga, tennis m.m. Man kan dermed shoppe både efter kategori, stil, subbrand og sportsgren på hjemmesiden. Udover standardiserede produkter, tilbydes personlig tilpasning af udvalgte produkter, heriblandt sko og fodboldtrøjer, under brandet Nike by You. Nike har derudover introduceret kategorien, bæredygtigt, hvor man kan shoppe tøj og udstyr produceret med genbrugsmaterialer i et forsøg på at nedbringe produktionens CO2 forbrug.
Er man ikke tilfreds med sit produkt og er det endnu ikke benyttet eller vasket, kan man ifølge Nikes hjemmeside returnere sit køb indenfor 30 dage. Vælger man at deltage i Nikes medlemsprogram, får man adgang til nye produkter og designs først. Derudover får man adgang til gratis returnering og gratis standardlevering, som tager 2-4 hverdage. Er man ikke medlem, koster standardlevering 70 kr. Der er gratis levering på ordrer over 750 kr. Ekspreslevering koster 100 kr. og tager 1-3 hverdage. Levering af personificerede produkter kan tage 2-5 uger. Nike leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Komplimenter, Klager og Tips til Nike
Ifølge Yougov er Nike en af danskernes foretrukne tøjmærker. Hvis du har erfaring med Nike, er det dig, vi vil høre fra. Du kan hjælpe andre forbrugere ved at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med Nike. Hvad synes du om produkterne? Var deres kundeservice kompetent og hjælpsom? Kom dine varer til tiden? Er det nemt at returnere? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!