DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nordic+

  Nordic+ er den professionelle adgang til underleverandører af gardiner og afskærmning. Det er her alle gardinmontører i hele landet kan skaffe professionelle produkter til alle deres kunder, og de kan få en ud og fremvise alle varerne.

  Om Nordic+

  Der er tale om en landsdækkende service, hvor alle professionelle kan bestille gardiner, persienner og solafskærmning i den bedste kvalitet, som derefter kommer ud til kunderne. Det er alene service til de profesionelle gardinmænd, men som privatkunde kan du stadig bestille en gardinbus, og så vil Nordic+ sørge for, der kommer en gardinbus ud til lige dit hjem.
  Der er ikke den by eller det område, hvor det ikke er muligt at få glæde af de mange forskellige produkter fra Nordic+, der sikrer professionel opmåling, gode priser, stor og bred erfaring på området samt et rigtig stort sortiment, hvor der er noget til enhver smag.

  Services hos Nordic+

  Både profesionelle og private sætter pris på kvalitet i hverdagen. Det gælder for alt i tilværelsen, og gardiner er ingen undtagelse. Som professionel montør er det derfor en meget stor fordel at kunne skaffe alt det, dine kunder gerne vil have i den bedste kvalitet og til de bedste priser. Du kan sørge for, at alle får lamelgardiner og solafskærmning i den bedste kvalitet på markedet, og hvor der er taget præcise mål, så det hele passer ind. Desuden kan du som professionel hjælpe alle dine kunder med at træffe det rette valg, få de farver, der passer dig og dit hjem og få den type af gardin eller afskærmning, der passer til dine behov. Du kan nemt anmode om en prisforespørgsel på det, du skal bruge, så du kan komme med et tilbud til dine kunder.

  Kundeservice og klager

  Placeret midt i kongeriget er det let for Nordic+ at sende repræsentanter ud til dig, så du kan se et udvalg af deres varer og finde en aftale for levering, køb, specialmål og alt andet. Med et samarbejde sikrer du, at du nemt at betjene alle dine kunder og sikre dem alt det, de ønsker. En anden fordel er, at du frit kan kigge på alle varerne og undersøge kvalitet og udvalg, uden du bliver forpligtet til at købe noget.
  På samme måde som Nordic+ tager landet rundt med deres varer, har de forhandlere i alle dele af landet, og det er nemt for dig at blive en af dem, der er forhandler, og som kan tilbyde produkter fra Nordic+ til alle dine kunder.

  Anmeldelse af Nordic+

  Her på siden kan du anmelde dine oplevelser med Nordic+. Det kan være, du har været interesseret i deres produkter og har bestilt din gardinbus gennem dem. Det kan også være, du er montør, og du har startet et samarbejde med Nordic+ og gerne vil fortælle kollegaer på tværs af landet om dine oplevelser med samarbejdet, deres produkter, kvaliteten i deres materialer eller noget helt andet. Fælles er, at du kan glæde andre med dine holdninger og oplevelser, og her kan du hjælpe både private og erhvervsdrivende med din viden.

  Nordic+
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Nordic+

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Nordic+ et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Nordic+ I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Nordic+?

  Nordic+ er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nordic+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.