Nordic Coast Company

Alle anmeldelser

Nordic Coast Company

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Nordic Coast Company

Med deres produkter vil Nordic Coast Company gerne minde dig om en ubekymret barndom, fordi de ønsker dette til alle til deres eget hjem. Deres inspirationskilde for Nordic Coast Company og kollektionen er de nordiske kysters charme og flair, som kan findes i strandhusene. De forsøger altid at opnå denne unikke holdning til livet ved at vælge stoffer, at fange snit og stil og inkorporere dem i deres produkter.

"Vi vil kun det bedste for vores børn, og det starter med at vælge stoffer og leverandører."

De klare strukturer, bløde farver og gennemtænkte funktioner skal give dig en smuk og samtidig afslappet
Fremtryll en stemning for at nyde vidunderet og lykken ved at få en baby fuldt ud.

Hvad står Nordic Coast Company for?

De voksede op i Hamborg. I weekenderne tog de ofte ture til havet. Selv i dag husker jeg følelsen, da de børn løb til stranden på vores første feriedag af glæde. Kysten var altid et sted for afslapning og sikkerhed for dem. Deres produkter minder mig om min barndom og afspejler netop denne afslappede og glade livsstil.

De bruger højkvalitets bomuld fra de gode gamle dage i et nyt look, gennemtænkt og slidstærkt. De har ikke kun lagt vægt på kvalitet i materialevalget, men også kombineret smukt, traditionelt design med funktionalitet. Alle deres produkter er testet af forældre og gør hverdagen med børn nemmere.

Allerede som barn så de min mor sy i hendes atelier og designet senere mit første tilbehør, puder og tøj: opmærksomhed på detaljer og håndlavet er værdier, som jeg ønsker at tage op i deres produkter.

I dag får alle disse ting mig til at svælge i behagelige minder og transportere følelsen af ​​en ubekymret barndom – det ledende princip for det nordiske kystselskab.

Hvordan fik Nordic Coast Company ideen?
Nordic Coast Company udvekslede også ideer med andre mødre om dette emne – med samme resultat: Der er mange ting, der var barnligt kitschede eller overbelastede, men ingen enkle ting til en overkommelig pris af høj kvalitet, der afspejler vores barndoms lykke. Det var da ideen om at designe noget selv blev født.

Med Nordic Coast Company vil de gerne fange en del af denne lykkelige barndom og bringe den tilbage til vores kunders børneværelser. For mig og mit team er vores børn kilden til vores inspiration. Deres egne erfaringer og dem fra samtaler med adskillige forældre flyder ind i udseendet og frem for alt funktionaliteten af ​​vores produkter.

Hvem er din samling til?
Deres kollektioner er til forældre, der ønsker at bevare deres livsstil og indretningsstil selv med børn; til alle dem, der kan lide det enkelt, men elsker små fine detaljer og værdsætter materialer af høj kvalitet. Samtidig skal det hele forblive overkommeligt.

Nordic Coast Company kan godt lide de børnevenlige og plejevenlige materialer, vi bruger. Bare læg den i vaskemaskinen, derefter i tørretumbleren og uden meget strygning tilbage til børneværelset. Desuden kan du kombinere alle artikler med hinanden.

Tak fordi du læste om Nordic Coast Company
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Nordic Coast Company kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.