Northern Hunting

Alle anmeldelser

Northern Hunting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Northern Hunting

 

I jagtbranchenvægter traditionerne ofte tungt, så ting bliver ofte gjort som altid. Det har Northern Hunting tænkt sig at gøre noget ved. Ifølge brandet tager jagttøjsmærker ikke selv særlig tit initiativ til at sælge deres produkter online, så det har de besluttet sig for at gøre! På denne side kan du læse anmeldelser af online forhandleren af high-end jagttøj og tilbehør, Northern Hunting.

Om Northern Hunting
Northern Huntings primære mission var at sørge for, at jagtbranchen fulgte med i evolutionen mod online handel. Ifølge virksomheden selv handler det om, at tilbyde gode priser til forbrugerne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gøres ikke ved at købe billige produkter ind, men ved at skære ned på omkostningerne i de interne processer, hvilket er en naturlig fordel ved online handel kontra fysiske butikker. Northern Huntings mål er ikke at være de billigste på markedet, for de anerkender, at produkter af den bedste kvalitet aldrig bliver det billigste alternativ.

Produkter og Services
Produktkategorierne byder på jagttøj til både mænd og kvinder. Derudover har hjemmesiden en kategori kaldet Livsstil. Herunder kan man købe forskelligartet tilbehør til jagtdagen, heriblandt bæger, knive, termoflasker og enkelte typer alkohol såsom Jagt Rom og jagtbitter med blod/knogle fra rådyr.
Northern Hunting mener ikke, at jagttøj generelt har fulgt med moden. Tøj i dag, sammenlignet med for 20 år siden, har langt bedre pasform og er mere behageligt at gå i hele dagen i al slags vejr. Virksomheden ønsker at tilbyde deres kunder kvalitets jagttøj i mere nutidige designs.
Udvalget af jagttøj spænder over jakker, jagtbukser, overdele, fodtøj og produktpleje. Al jagttøjet er specielt udviklet til jagt. Meget af tøjet er vandtæt, camouflage, vindtæt og udviklet til at være lydløst. Man kan derudover bestille produkter til vedligeholdelse og pleje af læder og andet materiale.
Northern Hunting mener ikke man skal glemme værdien i fysisk tilstedeværelse og uvurderlig kundekontakt. Derfor er deres butik en hybrid model, hvor salget foregår på nettet, men en repræsentant fra firmaet gerne kommer fysisk til jagt arrangementer og møder kunder i større grupper på 15 mennesker eller derover.
Northern hunting tilbyder fri fragt på ordrer over 500 kr. Køber man for under dette beløb koster fragten 60 kr. for standardlevering med PostNord. Dette tager 1-3 hverdage. Ønsker man hurtigere levering, kan man vælge levering via GLStil 40 kr., hvilket tager 1-2 hverdage.
Northern Hunting tager alle større kreditkort samt overførsel via PayPal eller MobilePay. Betalingen kan også deles op i flere afbetalinger med betalingsservicen, ViaBill. Placerer man sin ordre inden kl. 15, sendes den samme dag. Firmaet tilbyder 5 års produktgaranti.

Komplimenter, Klager og Tips til Northern Hunting
Jagtfælleskabet er et af de stærkeste, når det kommer til fritidsinteresser. Udstyret skal være i orden for, at dagen er vellykket, og vi gør ofte brug af hinandens erfaringer med teknik og udstyr. Er Northern Huntings produkter af så god kvalitet, som de siger? Har du været til jagtdag med deres repræsentant? Hvis du har en oplevelse med Northern Hunting, enten handel, kundeservice, eller hvis du har været til en af deres arrangementer, kan du hjælpe andre jægere ved at efterlade en kort anmeldelse på denne side.