Novatus

Alle anmeldelser

Novatus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Line R.
Min vare kunne ikke findes billigere hverken på nettet eller i butikker. Varen blev sendt fra Lithaun og var modtaget efter 2-3 dage, selvom det var i juleperioden. Jeg vil helt klart handle der ig...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mange tak

  Min vare kunne ikke findes billigere hverken på nettet eller i butikker. Varen blev sendt fra Lithaun og var modtaget efter 2-3 dage, selvom det var i juleperioden. Jeg vil helt klart handle der igen. Bestilte produkter og tre dage senere var den der uden problemer
  Jeg har købt en julegave på og er meget tilfreds med produktet. Leveringen tog 3 dage, da varen blev sendt fra udlandet, men det bliver man gjort opmærksom på ved køb, og da varen var billigere her end på danske sider, er det ventetiden værd.

  Jeg vil gerne anbefale novatus.eu til alle der vil have en super handel. Den indiskutabel billigste pris. Super levering!


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Novatus

Med et stigende antal netbutikker, kan det somme tider virke som om alle sælger de samme varer. Flere formålsløse produkter, hvis eneste eksistentgrundlag er, at tage plads op, og gøre livet mere kompliceret. Novatus er dedikeret til at tilbyde dig produkter, der er innovative. Produkter, som gør hverdagen nemmere. Hos dem får du ting til hjemmet, som du ikke får alle steder. Ting som tyveri-sikrede rygsække, solenergi-træ, som oplader din telefon og meget andet. På denne side kan du læse om litauiske Novatus.

Om Novatus
Novatus vil tilbyde deres kunder, nye og spændende, innovative produkter, og er altid på udkig efter nye varer til deres sortiment. De opfordrer deres kunder til at kontakte dem, hvis de kender til et innovativt produkt, de synes Novatus bør overveje at købe hjem. Novatus.eu er drevet af virksomheden MB NOVATUS, som har eksisteret siden 2012. Virksomheden er fra Litauen og er også til stede i Danmark og England. Novatus søger at samarbejde med deres kunder og bloggere til at forbedre deres virksomhed. Kunder kan foreslå produkter til sortimentet. Har man en blog, kan man tjene et gavekort på 150 kr. ved at skrive om Novatus, (Hov, gad vide om vi får et).

Produkter og Services
Produktkategorierne på hjemmesiden er Hjemmet, Køkken, Bolig og El. Under Køkken finder du alt, hvad der skal bruges for at lave mad, bage, servere, og hvad du ellers kan finde på at lave i hjemmets restaurant. Kategorien bolig byder på nogle meget specifikke underkategorier. Her finder du ting til badeværelse, Bobby Rygsæk, holdere, paraplyer, kuglepenne samt andet boligtilbehør. Under El findes bagagevægte, lommelygter, fitness assistenter samt opladere af forskellige slags. Du kan også finde telefon tilbehør i denne kategori.
På Novatus.eu finder du en blog om hvad de tror på og beundrer hos Novatus. De skriver blandt andet om produkter og idéer, der kan gøre livet lidt lettere, samt hvad de har lært om erhvervslivet.
Novatus tilbyder deres kunder en udvidet fortrydelsesret på 90 dage. Produktet skal være i fuldkommen tilstand og i ubrudt emballage. Pakken skal sendes tilbage til Litauen. Adressen findes på hjemmesiden.
Novatus benytter PostNord til leveringer i Danmark. De sender ikke til Færøerne og Grønland. Novatus tilbyder ikke dag-til-dag levering. Ordren ankommer i løbet af 3-5 dage med PostNord. Levering koster 29 kr. så længe ordren vejer under 0,5 kg. Vejer pakken 0,5-2 kg koster levering 39 kr. og over 2 kg koster det 49 kr. Bestiller man en ordre til en værdi over 500 kr., er leveringen gratis.

Komplimenter, Klager og Tips til Novatus
Hvis du har handlet med Novatus, været i kontakt med deres kundeservice, eller bare browset deres hjemmeside, håber vi på, at du vil dele dine erfaringer her på siden. Anmeldelser er et utroligt kraftfuldt værktøj, der kan guide både forbrugere og virksomheder til succes. Du kan hjælpe ved at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med Novatus.dk her. Synes du, at priserne er konkurrencedygtige? Er sortimentet spændende og innovativt? Er deres kundeservice kompetent, venlig og hjælpsom? Kom din levering til tiden? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!