DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Novatus

  Med et stigende antal netbutikker, kan det somme tider virke som om alle sælger de samme varer. Flere formålsløse produkter, hvis eneste eksistentgrundlag er, at tage plads op, og gøre livet mere kompliceret. Novatus er dedikeret til at tilbyde dig produkter, der er innovative. Produkter, som gør hverdagen nemmere. Hos dem får du ting til hjemmet, som du ikke får alle steder. Ting som tyveri-sikrede rygsække, solenergi-træ, som oplader din telefon og meget andet. På denne side kan du læse om litauiske Novatus.

  Om Novatus
  Novatus vil tilbyde deres kunder, nye og spændende, innovative produkter, og er altid på udkig efter nye varer til deres sortiment. De opfordrer deres kunder til at kontakte dem, hvis de kender til et innovativt produkt, de synes Novatus bør overveje at købe hjem. Novatus.eu er drevet af virksomheden MB NOVATUS, som har eksisteret siden 2012. Virksomheden er fra Litauen og er også til stede i Danmark og England. Novatus søger at samarbejde med deres kunder og bloggere til at forbedre deres virksomhed. Kunder kan foreslå produkter til sortimentet. Har man en blog, kan man tjene et gavekort på 150 kr. ved at skrive om Novatus, (Hov, gad vide om vi får et).

  Produkter og Services
  Produktkategorierne på hjemmesiden er Hjemmet, Køkken, Bolig og El. Under Køkken finder du alt, hvad der skal bruges for at lave mad, bage, servere, og hvad du ellers kan finde på at lave i hjemmets restaurant. Kategorien bolig byder på nogle meget specifikke underkategorier. Her finder du ting til badeværelse, Bobby Rygsæk, holdere, paraplyer, kuglepenne samt andet boligtilbehør. Under El findes bagagevægte, lommelygter, fitness assistenter samt opladere af forskellige slags. Du kan også finde telefon tilbehør i denne kategori.
  På Novatus.eu finder du en blog om hvad de tror på og beundrer hos Novatus. De skriver blandt andet om produkter og idéer, der kan gøre livet lidt lettere, samt hvad de har lært om erhvervslivet.
  Novatus tilbyder deres kunder en udvidet fortrydelsesret på 90 dage. Produktet skal være i fuldkommen tilstand og i ubrudt emballage. Pakken skal sendes tilbage til Litauen. Adressen findes på hjemmesiden.
  Novatus benytter PostNord til leveringer i Danmark. De sender ikke til Færøerne og Grønland. Novatus tilbyder ikke dag-til-dag levering. Ordren ankommer i løbet af 3-5 dage med PostNord. Levering koster 29 kr. så længe ordren vejer under 0,5 kg. Vejer pakken 0,5-2 kg koster levering 39 kr. og over 2 kg koster det 49 kr. Bestiller man en ordre til en værdi over 500 kr., er leveringen gratis.

  Komplimenter, Klager og Tips til Novatus
  Hvis du har handlet med Novatus, været i kontakt med deres kundeservice, eller bare browset deres hjemmeside, håber vi på, at du vil dele dine erfaringer her på siden. Anmeldelser er et utroligt kraftfuldt værktøj, der kan guide både forbrugere og virksomheder til succes. Du kan hjælpe ved at efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse med Novatus.dk her. Synes du, at priserne er konkurrencedygtige? Er sortimentet spændende og innovativt? Er deres kundeservice kompetent, venlig og hjælpsom? Kom din levering til tiden? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Novatus
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Novatus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Novatus et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Novatus I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Novatus?

  Novatus er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Novatus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.