Nu-In

Alle anmeldelser

Nu-In

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Nu-In

Grundlagt i 2019 af en lille gruppe venner, der har arbejdet i modebranchen i mere end 50 år imellem sig, blev Nu-In født ud af et ønske om at skabe et bæredygtigttøjmærke, der både er moderigtigt og til en overkommelig pris.

Nu-In blev født ud af et behov og ansvar for at beskytte deres planet og dens indbyggere. Den mindst mulige påvirkning af miljøet danner grundlaget for enhver beslutning, de træffer. Det er simpelthen en selvfølge.

Bæredygtigt drevet
At starte et bæredygtigt modemærke, der sætter planeten før profit, var ikke en svær beslutning for Nu-In. Det var sund fornuft. I modsætning til de 2.700 liter vand, det kræver at producere én bomuldsskjorte. Det grundlagde Nu-In, fordi de tror på, at der ikke kommer forandring, hvis du venter på det.

De har fokuseret alle dele af deres forretning på bæredygtighed for at vise modeindustrien, at det er muligt at producere kollektioner af genbrugte og økologiske materialer, som folk elsker.

Mode der er bedre for planeten
Er de dyre, fordi vi bekymrer sig? Nej aldrig. De mener, at det ikke skal koste jorden at redde den. At have deres kreative kontor ved siden af ​​deres hovedfabrik i Portugal hjælper ikke kun med at reducere deres miljømæssige fodaftryk, men gør også deres tøj mere overkommeligt. Siger de, at du kun skal købe fra Nu-In? Det er ikke deres opgave at ændre, hvor du handler. De vil bare vise verden, at mode til en overkommelig pris og bæredygtighed kan eksistere side om side. Og hvis de overbeviser én person eller ét brand til at tænke mere over modes påvirkning af miljøet, så har det været det hele værd.

Bæredygtige materialer
Økologisk bomuld er et godt alternativ til konventionel bomuld. Den dyrkes uden brug af giftige pesticider eller gødning. Disse kemikalier har en enorm indflydelse på luften, jordvandet og sundheden for de mennesker, der arbejder med disse pesticider. De kemikalier, der udgør de pesticider, der bruges i konventionel bomuld, er nogle af de mest giftige, som menneskeheden kender.

I 2025 kan to tredjedele af verdens befolkning stå over for vandmangel – økologisk bomuld gør stor brug af naturlig nedbør. Det betyder, at den bruger 88 % mindre vand end konventionel bomuld, hvilket reducerer trykket på lokale vandkilder. Den bruger også 62 % mindre energi sammenlignet med konventionel bomuldsdyrkning.

Når du køber økologisk bomuld, investerer du i vandbesparelse, renere luft, bedre jord og et mere retfærdigt levebrød.

Genanvendt bomuld kan generelt beskrives som genbrug af et tidligere bomuldsstof til en ny fiber. Det drejer sig både om førforbrugsaffald - produktionsaffald såsom mølleaffald - og postforbrugsaffald - tøj, håndklæder og husholdningsartikler.

Når bomulden er samlet, sorteres den efter farve, strimles og spindes til nyt garn. Da det meste genbrugsbomuld allerede er farvet, hjælper dette også med at minimere brugen af ​​skadelige kemikalier i produktionsprocessen. Ved at vælge at regenerere bomuld på denne måde sikrer vi, at materialet ikke ender på lossepladser.

Når materialet ikke længere kan bruges, kan det videreforarbejdes til produkter af lav kvalitet, såsom rengøringsklude til fly, isoleringsmateriale og mopper.

Genanvendt bomuld reducerer vandforbruget med op til 55 %. Den bruger op til 62 % mindre energi og reducerer CO2-udledningen med op til 35 % sammenlignet med konventionel bomuld.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Nu-In?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.