Nudie Jeans

Alle anmeldelser

Nudie Jeans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Nudie Jeans

Nudie Jeans er baseret på en idé. Den idé er til gengæld sammensat af flere begreber, overbevisninger og en god portion gammeldags krigerisk. At stræbe efter at gøre det modsatte var en af ​​hovedårsagerne til at grundlægge mærket, men ikke et mål i sig selv. Det var snarere passionen for tør denim, der styrede mærket i denne retning. Det rå, ubehandledestof var på det tidspunkt faldet i unåde og var ikke efterspurgt af offentligheden.

Nudie Jeans' miljøfilosofi var til stede allerede før den første kollektion blev designet. Økologiskbomuld havde eksisteret i et stykke tid på det tidspunkt, men mere eller mindre i forbifarten. Efterspørgslen efter disse stoffer var faldende. Udbud fulgte trop. Endnu en mulighed for at gøre det modsatte. Drevet af overbevisning og beslutsomhed tog processen for et helt økologiskjeansmærke fart. Procentdelen af ​​bæredygtige materialer steg med årene, og siden 2012 er alle Nudie Jeans denims lavet af 100% økologisk bomuld.

I modsætning til økologisk bomuld bruger konventionel bomuld 25 % af verdens kunstige pesticider, men kun 3 % af jorden bruges til at dyrke det. Det kræver den samme mængde syntetisk gødning, pesticider og biocider at producere et kilo konventionel bomuld. Dette beløb kan ikke kaldes "lagom". Det er ikke "bare den rigtige mængde".

Den mest miljøvenlige ting at gøre ville være, at vi alle var nøgne, dyrker vores egen mad og spørger vores mave til råds i stedet for et orakel fra Silicon Valley. Vores miljøpolitik rækker ikke så langt. Vi laver stadig jeans. Det er vores passion. Men vi har taget beslutningen om at lave vores produkt på en retfærdig og etisk måde. Det er en mulighed givet til enhver virksomhed, men for få udnytter den.

Nudie Jeans' jeans er ikke beregnet til at blive brugt et par gange og derefter smidt ud. De værdsætter det godt slidte og reparerede. Jeans, der bliver en del af os selv, når de har dem på i længere tid - en anden hud. Et par Dry Denim jeans er den materialiserede version af deres værdier: Ingen ekstra behandling eller vask. Fremstillet af 100% økologisk bomuld.

Tilføj konceptet slid og krympe (seks måneders daglig brug uden vask) og deres løfte om gratis reparation. Kombiner det med brugt denim tilbage til cyklussen som brugte jeans eller råmateriale til nye produkter. Det hele giver en smartere måde at forbruge på og et miljømæssigt bæredygtigt produkt.

Nudie Jeans som arbejdsplads
Hos Nudie Jeans anser de deres medarbejdere for at være deres vigtigste ressource udover deres produkter. De giver os den styrke og kraft, de har brug for til fremtiden for Nudie Jeans.

Organisationen i Nudie Jeans' hovedkvarter i Gøteborg dækker alle aspekter af forretningen, herunder design, produktudvikling, bæredygtighed, engros, detailhandel, e-handel, finans, marketing, supply chain management, kundeservice, IT og HR.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Nudie Jeans?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.