Nudient

Alle anmeldelser

Nudient

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Rasmus U.
Jeg var ikke sikker på, om jeg ville købe et cover fra andre steder end Apple, men efter at have læst et par anmeldelser besluttede jeg at købe herfra. Min iPhone kom ind for et par dage siden, og ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  fede covers

  Jeg var ikke sikker på, om jeg ville købe et cover fra andre steder end Apple, men efter at have læst et par anmeldelser besluttede jeg at købe herfra. Min iPhone kom ind for et par dage siden, og alt hvad jeg kan er, at den er fantastisk!! det fungerer godt og der er absolut intet galt med det!! KØB herfra - du vil ikke fortryde det :)

  Jeg har købt 3 covers fra Nudient, og hver enkelt har været perfekt. De havde ikke den farve, jeg ønskede, men jeg skrev en bemærkning om, at hvis en fås i den farve, jeg ønskede, ville de venligst sende det i stedet. De gjorde. Jeg er så imponeret over dette firma og dets betalingsmuligheder. Det var den eneste måde, jeg kunne have fået det, jeg havde brug for. Tak Nudient!


Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Nudient

Nudient er et luksusmærke kendt for sine stilfulde, men funktionelletelefoncovers og mobiltilbehør siden 2016. Virksomheden blev grundlagt af tre venner i Sveavaegen, Stockholm, for at skabe matchende Samsung- og iPhone-covers til det europæiske marked. Ved at samarbejde med produktdesigner Jesper Ståhl kan du nu finde forskellige Nudient tilbehør.

Nudient iPhone covers
Hvis du bruger en iPhone, behøver du ikke gå langt for at finde det rigtige etui til at beskytte din enhed. Hos Nudient fører de en række forskellige iPhone-covers for at sikre, at du får præcis, hvad du har brug for. Deres kollektion inkluderer klare, fleksible TPU plastikhylstre. Udover det har de også telefoncovers lavet af robustpolypropylenplast. På denne måde kan du holde din telefonsikker og se moderigtig ud på samme tid. Deres udvalg af etuier af polypropylenplast fås i forskellige farver, så de passer til ethvert outfit. Vælg din favorit blandt farver som clay beige, sangria rød, safran gul, aqua teal og mange flere for at forbedre dit look for dagen.

Specifikationer for Nudient Phone Case
Uanset om du leder efter et iPhone XR etui, et iPhone 12 etui eller et Samsung telefon cover, har Nudient dem alle. Når du vælger mærkets polypropylen plastik etuier, får du yderligere fordele udover de farverige muligheder. Til at begynde med er hvert telefoncover indvendigt polstret med et blødt stof, der beskytter din telefon. En anden fordel er, at hvert etui fra Nudient har funktioner, der forbedrer telefonens funktioner. For eksempel har iPhone 12 coveret indbyggede MagSafe-magneter. Så du behøver ikke tage din telefon ud af etuiet for at oplade den trådløst. For at sikre, at de ligger behageligt i hånden, har disse etuier en gummibelagt mat tekstur. For hver telefonmodel har Nudients etuier også indbyggede magneter, der gør dem kompatible med mærkets autojusterende tegnebøger. På den måde slipper du for at tage din pung med dig, da dit kort kan lægges i pungen på bagsiden.

Hvad er covers lavet af?
Supertynd kasse (V1): Fremstillet af polypropylenplast (PP) med en mat finish for bedre greb. Tyndt etui (V2 & V3): Fremstillet af polycarbonatplast (PC) med mat finish for bedre greb. Gennemsigtig kasse: Fremstillet af termoplastisk polyurethan (TPU) med en mere gummieret finish end vores V1, V2 og V3 sager. Bold Case: Fremstillet af 100 % genanvendt polycarbonat (PC) og derefter belagt med silikone for at sikre et godt greb. Bold-kollektionen har også en aluminiumsramme rundt om kameraet med Nudient-logoet for bedre beskyttelse. Nudient's V3 covers dækker op til kanterne af din telefon, så vi anbefaler også en skærmbeskytter. Deres gennemsigtige kollektion såvel som Bold-kollektionen går ud over kanten af ​​din telefon!

Hvordan var det at prøve Nudient?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Nudient. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.