Okovejen

Alle anmeldelser

Okovejen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Okovejen

Velkommen til Økovejen, dit økologiskesupermarked, der kun fører økologiske, biodynamiske og miljøvenlige produkter. På Økovejen elsker de deres verden og Moder Natur. De tror på at passe på det miljø, der giver os vores mad, og de tror på, at den bedste måde at passe på naturen er ved ikke at sprøjte deres planter og ikke dræbe deres insekter. De tror på, at naturen ikke har godt af, at plastikaffaldet flyder rundt overalt, og vi tror på, at vi kan gøre en forskel.

Derfor finder du hos Økovejen kun produkter, der er økologiske, biodynamiske og miljøvenlige. I mange supermarkeder og butikker vokser udvalget af økologiske varer. Det skyldes primært forbrugernes interesse for økologi og ikke butikkernes holdning. Okovejen tror på økologi og ønsker derfor ikke konventionelle produkter. 

Levering
Se information og fragt og levering under punktet fragt og levering på deres hjemmeside.

Vær opmærksom på, at din pakke kan blive leveret til en anden pakkeshop, hvis den pakkeshop du har valgt ikke har plads til din pakke.

Betaling
På økovejen.dk kan du betale gratis med Dankort, Visa-Dankort, VISA Electron, Mobilepay, Diners, JCB og Mastercard. Når du godkender købet, reserveres beløbet, det bliver først trukket, før varerne er afsendt. Dette gælder også for abonnementsprogrammet. Du modtager en faktura på de modtagne varer. Kortoplysningerne opbevares ikke af økovejen.dk. Kvitteringen for købet vil blive sendt til den e-mailadresse, du har oplyst til dem under registreringen.

Betalingssikkerhed
Okovejen anvender en betalingsløsning leveret af epay. Alle data vedrørende din betaling er krypteret og sendt via SSL. Det betyder, at kun epay kan læse disse data. Okovejen overholder Tellers retningslinjer for internetkøb.

Fortrydelsesret
Der skal være plads til fortrydelse!

En betingelse for returretten er, at varerne skal returneres i original emballage og eventuel beskyttende emballage må ikke beskadiges. Derudover gælder returretten ikke for fødevarer, da de ikke kan garantere næste kunde, hvordan disse fødevarer vil blive behandlet.

Du skal inden for 14 dage efter modtagelse af varerne meddele Okovejen, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal give dem besked på mail til info@oekovejen.dk eller ved at bruge standardfortrydelsesformularen. I din besked skal du gøre det klart for os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan ikke blot nægte at acceptere varen uden samtidig tydeligt at informere os.

Retur
Du skal returnere din ordre til dem med det samme, dog senest 14 dage efter, at du har meddelt dem, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte omkostninger ved at returnere varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for levering af varen.

Okovejen anbefaler, at du sender din returpakke med PostNord eller GLS, da de ankommer til deres lokaler i løbet af dagen, og din pakke afleveres inden for vores ellers aflåste porte.

Hvis du vælger en anden forsendelsesmetode, kan de ikke garantere, at de modtager din pakke, da den kan være forlagt på offentlig vej. Okovejen fralægger os ethvert ansvar for en pakke, der f.eks. efterlades uden for vores aflåste porte om natten.

Fraværet af den originale emballage kan potentielt være en ulempe. For at sikre, at du får alle dine penge tilbage, anbefales det, at du returnerer varen i dens originale emballage. Husk derfor altid at beholde emballagen, indtil du er sikker på, at du vil beholde varen.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Okovejen
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.