Olivers

Alle anmeldelser

Olivers

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Olivers

Grundlæggeren af ​​Olivers, David Wolfe, kom fra en lang række af gentlemen-outfitters og håndværkere. Disse hårdtarbejdende russiske immigranter ankom til USA ved århundredeskiftet og tog vejen vestpå. Da de først slog sig ned, slog de rødder – mange ved at åbne herretøjsforretninger. I 1900-tallet solgte medlemmer af Wolfe-familien tøj på steder så langt væk som Brooklyn, Montana, Long Beach og Salt Lake City.

Tag Rebecca Cohen, Davids oldemor. Som så mange andre i hendes familie havde hun flere forbindelser til tøjhandelen, der formede hendes forhold, hendes vej og hendes livsstil. Hendes far og bror drev en herretøjsbutik i Nevada, og hun arbejdede selv i herrebutikker mod alle konventioner, hvor hun drev selvstændige virksomheder med både sin første og anden mand.

I århundredeskiftets Amerika havde kunderne brug for tøj, der var egnet til hårdt arbejde og fritid – og familien Wolfe tog udfordringen op. De bringer den samme følsomhed til dagens Olivers. Deres modernetøj af høj kvalitet er lige så vellavet og pålideligt som dem, Davids families omdømme hvilede på.

Stofteknologi
Alt, hvad Olivers laver, gennemgår en omfattende forsknings-, design- og udviklingsproces. Fra Australiens kyster til fjerntliggende landsbyer i Peru har de gennemsøgt kloden for at bringe dig stoffer af højeste kvalitet og højest ydeevne.

Et stof der bevæger sig med dig
Fugtstyring er nøglen. 88% nylon, 12% spandex og vandafvisende, deres fire-vejs strækstof har alt, hvad du ønsker dig af tøj, du har på under taljen. Stoffet leder fugt væk fra din krop - og stoffets hydrofobe natur leder fugt væk i stedet for at absorbere det, i modsætning til traditionelle nylonblandinger - for at holde dig kølig og frisk.

4-vejs strækstof
Uanset om du skal til en rask trail-run eller svingende kettlebells, er vores alsidige All Over Stretch Weave designet med ét mål for øje: Ydeevne.

En blødhed du kan svede i
Deres 100% Merino Active Jersey er lavet af en superfin 18,5 mikron merinould. Merinould er en aktiv fiber med en naturlig krympning, der skaber mange meget små isolerende luftlommer - så det hjælper med at holde dig varm i kulden og kølig i varmen. Det er termoregulerende. Og i modsætning til meget andet træningsudstyr af høj kvalitet, sikrer merinoulds komplekse kemiske struktur, at ubehagelige lugte ikke siver ud.

Folk bliver ofte forvirrede, når du foreslår at bære uld ... hele året rundt? Ja, du kan bruge merinould om sommeren. Det burde du faktisk. Deres superfine merinould er let og meget åndbar. Det leder fugt væk fra din krop og holder dig køligere og tørrere end syntetiske stoffer, der bliver gennemblødte som våde bomuldsstrømper.

Men det her er ikke kun en sommerting.
Når du bærer merino som basislag på en kølig vandretur og begynder at svede, leder det fugt væk fra din hud og holder dig varm og tør.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Olivers
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.