Oneida

Alle anmeldelser

Oneida

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Oneida

Fuldkommenhed. Det var Oneidas mål for næsten 200 år siden. Det har ikke ændret sig.

Oneida blev grundlagt i upstate New York som et forsøg på utopi. For at støtte samfundet begyndte medlemmerne at lave sølvtøj. De blev hurtigt berømte, fordi kvaliteten af ​​Oneida var, ja, utopisk.

Hvad er sølvtøj?
Sølv har egenskaber, der hjælper med at bekæmpe bakterier. Før der var desinfektionsmidler, blev redskaber som skeer, kopper, lysestager, tallerkener og endda bordvægte belagt med sølv for at holde dem hygiejniske. Med fremkomsten af ​​moderne sæber og opvaskemaskiner var ægte sølv ikke længere nødvendigt. I dag bruger de i stedet rustfritstål, men navnet har holdt sig fast - ethvert husholdningsredskab med den berømte glans er teknisk set sølvtøj. I moderne sprogbrug blev 'sølvtøj' dog synonymt med bestik. Oneida blev synonymt med top of the range ware.

Oneida revolutionerede industrien, da de første gang lancerede bestik i rustfrit stål i 1960'erne. Produkter af høj kvalitet, som almindelige mennesker havde råd til – hele verden havde pludselig adgang til det bedste bestik. Hele verden ville have Oneida.

Stilarter, størrelser, kvalitet
Oneida har hvad din husstand mangler. Gafler, knive og skeer. Klassisk eller moderne. Enkel eller udsmykket. tung og overdimensioneret eller delikat og udskåret. Over 2.000 mønstre med forskellige finish. Din drømmestil - virkeliggjort.

All-American hårdt arbejde. Det var Oneidas vision i 1848. 170 år senere er det stadig vores missionserklæring i dag. Al denne tid senere er vi stadig baseret her i USA.

Hvordan passer jeg mit Oneida-bagetøj?
Porcelænsfade: Dette alsidige bagetøj er nemt at rengøre og tåler helt opvaskemaskine. Vær forsigtig, når du sætter dem i maskinen, så de ikke støder ind i andre stykker. Undgå skrappe rengøringsmidler med citrustilsætningsstoffer. Fine og overdimensionerede genstande skal placeres i det øverste stativ.

Nonstick bradepander: Selvom de tåler opvaskemaskine, er den bedste måde at bevare nonstick-belægningen på at vaske i hånden med almindelig opvaskemiddel og en blød svamp. Pas på ikke at lade skarpe redskaber som knivblade komme i kontakt med silikoneoverfladen. Brug ikke ståluld eller skuresvampe, da disse også kan ridse og fjerne non-stick belægningen.

Hvordan passer jeg mit Oneida køkkengrej?
Hårdt anodiseret køkkengrej og aluminium køkkengrej: Disse gryder og pander er nemme at rengøre takket være non-stick belægningen, der påføres hvert stykke. For at bevare non-stick belægningen skal du vaske dem i hånden med almindeligt opvaskemiddel og en blød svamp. Brug aldrig ståluld eller slibende rengøringsmidler, da de kan ridse overfladen. Brug altid redskaber lavet af nylon, bambus og silikone. Undgå kontakt med metal, som kan fjerne non-stick belægningen. Glaslåg kan placeres i øverste hylde i opvaskemaskinen.

Køkkengrej i rustfrit stål: Ligesom deres bestik tåler Oneida køkkengrej opvaskemaskine. Men for at sikre lang levetid skal du vaske den i hånden i varmt vand med et mildt rengøringsmiddel. Tør det med en ren klud. Hvis du lægger den i opvaskemaskinen, er den øverste kurv det sikreste sted og mindre udsat for stød. Lad ikke dit køkkengrej komme i kontakt med andre metaller eller skarpe genstande i opvaskemaskinen.

Hvordan passer jeg mit Oneida bestik?
Bestik af god kvalitet holder hele livet, hvis det passes ordentligt. Da bestik skal rengøres umiddelbart efter brug for at forhindre skader fra visse fødevarer, anbefales det, at du vasker det i hånden i varmt sæbevand. Brug en blød børste eller svamp og gnid forsigtigt over hver side af bladet. Skyl knivene grundigt for at fjerne sæben. Tør med en blød klud eller køkkenrulle.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Oneida
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.