OneTeaspoon

Alle anmeldelser

OneTeaspoon

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

OneTeaspoon

Født i Australien fra en ydmyg begyndelse, har One Teaspoon brugt de sidste tyve år på at skabe sig en plads på verdensscenen af ​​designermode gennem enestående fashionexcellence og en hang til at skubbe grænser - som en ikonisk leder og innovator af afslappet luksus. Udsmykket af både berømtheder, musikere, modeller og influencers, har brandet udviklet sig og vokset sig stærkere end nogensinde med hvert nyt kapitel og sæson.

Med over to årtiers bidrag fra et team af samarbejdende og innovativedesignere og kreative, der aldrig er bange for at skubbe grænser og retninger gennem linsen af ​​deres unikke rock 'n' rock-ånd, mens de forbliver tro mod deres kerneværdier og indbegrebet af rebelsk cool , One Teaspoon er blevet til et globalt modekraftcenter, distribueret i over 40 lande og fejret over hele verden.

Fra ikoniske shorts til luksusbeklædningsdele, loyale fans kan forvente en urokkelig forpligtelse til eklektiske designinspirationer, der er både edgy og bærbare, stilarter, der overskrider trends og et ukonventionelt bud på konventionelle denim-stile og pasforme.

One Teaspoons unikke formel forbliver en sand australsk succeshistorie, nu bevist på verdensscenen. En unik vision, der handler lige så meget om, hvordan du har det, som om, hvordan du ser ud - en holdning af empowerment, der hylder 'One' som et inkluderende fællesskab og kollektiv; alle sammen som én - med den overvældende tro på, at en lille teskefuld "fantastisk rebelsk, old-school, sex-gennemblødt rock 'n' roll glamour" rækker langt.

I salgstiden tilbydes der muligvis ikke ekspresforsendelse, og du skal muligvis tillade yderligere behandlingstid. OneTeaspoon vil offentliggøre eventuelle behandlingsforsinkelser på deres hjemmeside. Desværre, når først din ordre er blevet afgivet, er de ikke i stand til at ændre eller konsolidere den. Bemærk venligst, at disse kun er estimerede leveringstider, da dette afhænger af kurertjenester. One Teaspoon garanterer derfor ikke leveringsdatoer.

Levering
UPS vil levere din ordre. Hvis du ikke er hjemme, efterlader UPS et meddelelseskort, der informerer dig om leveringsmulighederne. Følg venligst instruktionerne på notifikationskortet. Din underskrift kræves på leveringstidspunktet.

Alle priser på deres hjemmeside er i amerikanske dollars og vil blive debiteret dit kreditkort i amerikanske dollars. Den bank, der har udstedt dit kreditkort, vil bestemme den nøjagtige valutakurs på købstidspunktet. For at få et skøn over den aktuelle kurs, besøg XE.com - Foreign Exchange Rate Calculator

Ordrer afgivet før kl. 13.00 PST til ekspresforsendelse vil blive afsendt samme dag (undtagen helligdage og weekender). Bemærk venligst: Lørdag levering er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Skatter og afgifter
Alle gældende told- og importafgifter og gebyrer opkræves af din lokale toldmyndighed, ikke One Teaspoon, og kan ikke refunderes af OneTeaspoon. I nogle internationale lande kan der gælde yderligere told og importafgifter, som skal betales med efterkrav. Kontakt venligst dit lokale toldkontor for detaljerede oplysninger om gældende gebyrer. Disse gebyrer betales til den lokale transportør og opkræves ikke af Australien. Derfor kan de ikke refundere dig for eventuelle afgifter, skatter eller afgifter. Efterladte pakker er ikke berettiget til refusion af de afsendte varer, forsendelsesomkostninger, importafgifter eller påløbne gebyrer.

Toldmyndigheder kræver, at de medtager værdien af ​​din ordre direkte på din indkøbsordre. Toldmyndigheder har ret til at frigive eller nægte at frigive din ordre og kan forsinke leveringen under usædvanlige omstændigheder.

OneTeaspoon fakturerer dig for din ordre i amerikanske dollars. Den faktiske pris, der opkræves til internationale kunder, vil afhænge af den valutakurs, som kredit- eller betalingskortselskabet anvender. Derudover kan din udbyder af finansielle tjenester opkræve valutaomregning og administrative gebyrer på køb og tilbagebetalinger, som vi foretager. Vi er ikke ansvarlige for og refunderer ikke moms, told, told eller gebyrer. Kontakt venligst din udbyder for mere information.

Tak fordi du læste om OneTeaspoon
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.