Online Golf

Alle anmeldelser

Online Golf

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lukas F.
Online Golf's kundeservice er generelt ærlig og meget hjælpsom i deres svar. Jeg fik med det samme en refusion på en 2. ordre fragtomkostninger af en #4 Mizuno JPX EZ Hybrid, jeg savnede i 1. ordre...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Golft elsker

  Online Golf's kundeservice er generelt ærlig og meget hjælpsom i deres svar. Jeg fik med det samme en refusion på en 2. ordre fragtomkostninger af en #4 Mizuno JPX EZ Hybrid, jeg savnede i 1. ordre af jernsæt. Jeg anmodede om, at de 2 ordrer blev kombineret i en enkelt pakke.

  Kan have brug for nogle justeringer online med hensyn til akseltypevalgsproces, hvilket er lidt forvirrende for førstegangskunder, da det ikke giver dig et standardvalg for en "grafit"; i stedet for XP105 (Stålskaft), hvis du beslutter dig for at vælge 2014 Orichi Regular Graphite under Flex-valg. Flexvægt bør også inkluderes med typen af grafit i Regular eller Senior, da almindelig flex kan variere fra 65 til 90 gram for Mizuno.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Online Golf

I dagens Danmark er der i høj grad fokus på sundhed og livskvalitet hos den generelle befolkning. Flere danskere end nogensinde før deltager i sportsgrene og bruger store dele af deres fritid på hobbyer - både alene og sammen med venner og familie. I den forbindelse er sportsgrene såsom golf, cykling og løb blevet populære og sideløbende er interessen for tilbehør til disse sportsgrene eksploderet. Man kan købe stort set alt online, men med millioner af netbutikker at vælge mellem, hvordan finder man så frem til den bedste? Mange mener, at brugeranmeldelser fra andre handlende er det bedste værktøj, til at bedømme en virksomheds kvalitet og pålidelighed.

Om Online Golf
Netbutikken Online Golf ejes og drives af den engelske virksomhed American Golf Limited, der har hovedkontor og lager i Manchester, UK. Virksomheden driver en række fysiske butikker i Storbrittanien og derudover kan man købe deres produkter via netbutikker, hvor man fra mange forskellige lande kan betale for varerne, ved brug af sin lokale valuta
Online Golf er en virksomhedskæde som har specialiseret sig indenfor golfindustrien og leverer i den forbindelse golfrelaterede produkter og tilbehør til både nybegyndere, øvede, professionelle samt virksomheder.
Virksomheden investerer både tid og ressourcer i velgørende formål og i den forbindelse har American Golf valgt at støtte On Course Foundation, som er engagerede i at udbrede golf, og samtidig støtte tjenestefolk og veteraner der gennemgår genoptræning, som er sårede, eller som er syge. Et af fokusområderne for On Course Foundation er rehabilitering gennem golf, hvilket virksomheden støtter med både viden og produkter. 

Produkter og Services hos Online Golf
Online Golf er navnet på den danske netbutik, der ejes og drives af virksomheden American Golf Limited. Hjemmesiden indeholder et komplet udvalg af golfudstyr til golfspillere på alle niveauer, herunder golfkøller, drivere, puttere, pakkesæt indeholdende alt man skal bruge til at starte, bolde, sko, tøj og meget andet udstyr. Virksomheden har en gruppe af golfeksperter tilgængelige i deres fysiske butikker, såvel som gennem deres netbutikker, som kan svare på alle kundespørgsmål indenfor golf og tilhørende udstyr.
Bestiller man via virksomhedens netbutik, så sendes ordren med tracking, således at man kan spore sine varer hvor end de befinder sig på rejsen fra lageret til leveringsadressen. Idet en ordre afsendes fra virksomhedens distributionscenter, modtager man en e-mail med et tracking link, som man kan benytte til at følge pakken.
Hvis man fortryder sit køb, eller ikke er tilfreds med en eller flere af de leverede produkter, så kan man returnere ubrugte produkter i originalemballage og med alle originale etiketter, inden for 30 dage efter modtagelsen, hvorefter man vil modtage fuld refusion. Man kan finde alle relevante oplysninger omkring, hvordan man returnerer sit køb til England fra Danmark, på virksomhedens hjemmeside under sektionen omhandlende returnering og tilbagebetaling.

Komplimenter, Klager og Tips til Online Golf
Hvis du har erfaring med Online Golf og har bestilt et eller flere produkter gennem deres hjemmeside, så kan du hjælpe andre handlende der søger efter mere information omkring denne virksomhed, med din viden. Hvis du skriver en kundeanmeldelse, hvor du fokuserer på de erfaringer du selv har gjort dig med denne virksomhed, så kan andre bedre bedømme, om virksomheden lever op til de behov og forventninger de har til en leverandør af golfudstyr.