DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Onlineprinters

  Til kontoret kan mange forskellige slags ting være nødvendigt. Nogle gange har man også brug for redskaber og produkter til områder som markedsføring, billetsalg og mere. At finde en virksomhed der tilbyder meget af hvad man skal bruge kan være svært. Det ville dog være ideelt hvis man kunne finde sådan en netbutik, så man altid ved hvor man kan lede efter noget specifikt. Men er det muligt at finde sådan en netbutik?

  Om Onlineprinters

  Onlineprinters er et online trykkeri, der har mere end 1 million kunder over 30 lande i Europa. Hvert år afsender Onlineprinters mere end 3 milliarder tryksager, som bliver klaret af mere end 1600 medarbejdere. Med mange år bag sig, har trykkeriet siden 2004 været aktiv inden for onlinetryk. På deres hjemmeside har de samlet en masse information hvor du kan læse om firmaet, deres produktion og andre ting. Onlineprinters går efter tre specifikke punkter. At gøre produkter tilgængelige med billige priser og så det skåner miljøet. Levering af varer med høj kvalitet. Kvaliteten af maskinerne de bruger under produktion. Dette og mere kan der læses om på deres hjemmeside og i deres sektion omhandlende Onlineprinters.

  Produkter og tjenester

  I deres netbutik er det muligt at købe mere end 5000 trykprodukter. Dette kan være alt fra store plakater til små flyers. Onlineprinters gør det nemt for en virksomhed og forskellige institutioner at købe produkter der kan bruges til reklamation, billetter, plakater og en del mere. Alt dette kan findes i deres netbutik. Hvis du går efter nogle miljøvenlige produkter, så har Onlineprinters økopapir til rådighed. Det er dog også muligt at købe andre slags varer, som f.eks. tøj og forskellige tekstiler. Hvis du leder efter nogle produkter med et specifikt formål, så kan du søge efter disse på deres hjemmeside. Her er det muligt at købe produkter til markedsføring, forretningsudstyr, emballage og mere. Hvis du leder efter andre ting der kunne være nyttigt til kontoret, så er der flere af disse du kan læse om på vores side.

  Kundeservice og klager

  På deres hjemmeside er det muligt at læse om en masse emner. Her kan du f.eks. læse om forsendelse, leveringstider, betalingsmulighederne og mere. Men hvis du har et spørgsmål til noget andet, som der ikke kan findes på siden, så er det også muligt at kontakte deres kundeservice ved at ringe til 89886986 i hverdagene fra kl. 08:00-17:00. De har også kontaktformularer til spørgsmål der omhandler nogle specifikke emner. Dette kunne f.eks. være om forsendelse, priser, reklamation eller andet. Derudover har Onlineprinters også en side med ofte stillede spørgsmål der kunne komme en til gode, hvis det er sandsynligt at andre har stillet spørgsmålet før.

  Anmeldelse

  Hvis du har erfaring med Onlineprinters som en privat- eller erhvervsperson, så kan du skrive om dette her på DanskeAnmeldelser. Vi opfordrer dig til at beskrive din oplevelse med onlinetrykkeriet, så dette kan komme andre til gode. Når du har skrevet en anmeldelse, så kan andre folk se din bedømmelse af virksomheden. Dette kan være nyttigt hvis virksomheder eller privatpersoner, overvejer om de skal bruge Onlineprinters til at købe produkter fra. Udover dette så går din bedømmelse til en generel vurdering af Onlineprinters. Dette er en gennemsnitlig opsummering af forskellige bedømmelser, som folk kan bruge til at se troværdigheden og kvaliteten af Onlineprinters.

  Onlineprinters
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Onlineprinters

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Onlineprinters et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Onlineprinters I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Onlineprinters?

  Onlineprinters er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik, Kontor, Hobby & Fest, Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlineprinters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.