Onlineprinters

Alle anmeldelser

Onlineprinters

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Oscar P.
Da jeg skal i gang med en læreplads som programmør til sommer, fik jeg ideen til at designe et visitkort. Online Printers har et meget stort udvalg af papirer og produkter. Næsten for meget :), hvo...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Businesskort

  Da jeg skal i gang med en læreplads som programmør til sommer, fik jeg ideen til at designe et visitkort. Online Printers har et meget stort udvalg af papirer og produkter. Næsten for meget :), hvorfor jeg henvendte mig til den meget venlige chatsupport, som hjalp mig meget hurtigt med at træffe den rigtige beslutning. Filoverførslen er meget nem, og du vil automatisk blive informeret, hvis der er en grov fejl i printdataene. Jeg valgte 500 ensidede visitkort. Produktionen og forsendelsen var virkelig hurtig. Da jeg var mit første visitkort, var jeg meget spændt, da pakken ankom. Og jeg blev ikke skuffet :) . På den ene side holder jeg meget af mit design, og på den anden side er printkvaliteten rigtig god. Mit billede og også skriften ser meget skarp ud, og farverne er virkelig flotte, matte og naturlige. Følelsen er meget god, eller overfladen er meget flot glat, og papiret føles meget stilrent, fordi det er ret tykt. Papiret er meget stabilt, hvilket betyder, at visitkortene er meget robuste. Kun bundtning af visitkort var ikke så praktisk.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Onlineprinters

Til kontoret kan mange forskellige slags ting være nødvendigt. Nogle gange har man også brug for redskaber og produkter til områder som markedsføring, billetsalg og mere. At finde en virksomhed der tilbyder meget af hvad man skal bruge kan være svært. Det ville dog være ideelt hvis man kunne finde sådan en netbutik, så man altid ved hvor man kan lede efter noget specifikt. Men er det muligt at finde sådan en netbutik?

Om Onlineprinters
Onlineprinters er et online trykkeri, der har mere end 1 million kunder over 30 lande i Europa. Hvert år afsender Onlineprinters mere end 3 milliarder tryksager, som bliver klaret af mere end 1600 medarbejdere. Med mange år bag sig, har trykkeriet siden 2004 været aktiv inden for onlinetryk. På deres hjemmeside har de samlet en masse information hvor du kan læse om firmaet, deres produktion og andre ting. Onlineprinters går efter tre specifikke punkter. At gøre produkter tilgængelige med billige priser og så det skåner miljøet. Levering af varer med høj kvalitet. Kvaliteten af maskinerne de bruger under produktion. Dette og mere kan der læses om på deres hjemmeside og i deres sektion omhandlende Onlineprinters.

Produkter og tjenester
I deres netbutik er det muligt at købe mere end 5000 trykprodukter. Dette kan være alt fra store plakater til små flyers. Onlineprinters gør det nemt for en virksomhed og forskellige institutioner at købe produkter der kan bruges til reklamation, billetter, plakater og en del mere. Alt dette kan findes i deres netbutik. Hvis du går efter nogle miljøvenlige produkter, så har Onlineprinters økopapir til rådighed. Det er dog også muligt at købe andre slags varer, som f.eks. tøj og forskellige tekstiler. Hvis du leder efter nogle produkter med et specifikt formål, så kan du søge efter disse på deres hjemmeside. Her er det muligt at købe produkter til markedsføring, forretningsudstyr, emballage og mere. Hvis du leder efter andre ting der kunne være nyttigt til kontoret, så er der flere af disse du kan læse om på vores side.

Kundeservice og klager
På deres hjemmeside er det muligt at læse om en masse emner. Her kan du f.eks. læse om forsendelse, leveringstider, betalingsmulighederne og mere. Men hvis du har et spørgsmål til noget andet, som der ikke kan findes på siden, så er det også muligt at kontakte deres kundeservice ved at ringe til 89886986 i hverdagene fra kl. 08:00-17:00. De har også kontaktformularer til spørgsmål der omhandler nogle specifikke emner. Dette kunne f.eks. være om forsendelse, priser, reklamation eller andet. Derudover har Onlineprinters også en side med ofte stillede spørgsmål der kunne komme en til gode, hvis det er sandsynligt at andre har stillet spørgsmålet før.

Anmeldelse
Hvis du har erfaring med Onlineprinters som en privat- eller erhvervsperson, så kan du skrive om dette her på DanskeAnmeldelser. Vi opfordrer dig til at beskrive din oplevelse med onlinetrykkeriet, så dette kan komme andre til gode. Når du har skrevet en anmeldelse, så kan andre folk se din bedømmelse af virksomheden. Dette kan være nyttigt hvis virksomheder eller privatpersoner, overvejer om de skal bruge Onlineprinters til at købe produkter fra. Udover dette så går din bedømmelse til en generel vurdering af Onlineprinters. Dette er en gennemsnitlig opsummering af forskellige bedømmelser, som folk kan bruge til at se troværdigheden og kvaliteten af Onlineprinters.