ONLY

Alle anmeldelser

ONLY

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ONLY

Du er lige kommet ind i online-universet af et af de fedeste internationale modemærker! Du skal vide det allerede, men hvis du ikke gør det, lærer du det med det samme. Det er givet! I ONLY's online shop finder du altid de nyeste modetrends og tøj, der hjælper dig med at blive klar til enhver lejlighed. De tror ikke på, at en bestemt stil skal definere os. De tror på, at det er vores legende attitude, der skal styre vores modevalg. Hos ONLY finder du et væld af forskellige stilarter, der giver dig mulighed for fuldt ud at udtrykke dig selv. Hvis du leder efter de nyeste kjoler, jeans eller fede jakker. Bare rolig! De har det hele.

Vis din feminine side frem med pastelfarver eller blomsterprint, og din edgy attitude med nogle læderelementer eller rå denim. Det er op til dig! Her finder du alt hvad du behøver for at opgradere din garderobe. Uanset din alder eller størrelse finder du hos ONLY modeartikler med en rebelsk og stilfuld karakter. Find vores bedste varer nedskaleret til størrelserne 104-164 og lad små fashionistaer skille sig ud fra mængden med et cool outfit fra vores KIDS ONLY kollektion. Hvis din silhuet er lidt mere kurvet, så gå på opdagelse i de seneste ONLY CARMAKOMA-stile. Vores Plus Size-kollektioner er designet til powerkvinder i størrelserne 42-54 og vil helt sikkert opfylde kravene til selv de mest trendbevidste piger.

KUN BLÅ DENIM
ONLY er uden tvivl en ekspert i at designe og producere jeans! DENIM har altid været en vital del af deres brand, og i vores online butik kan du finde en række forskellige styles, der holder hele livet. Deres kollektion af denim dækker lav-, mellem- og højtaljede jeans i en række pasformer og vaske, denimjakker, nederdele og mere. Find dine yndlingsting allerede nu.

Er du tilbudsjæger?
I deres online shop tilstræber de altid at overgå dine forventninger. Hvad er en bedre måde at gøre det på end ved at tilbyde dig fantastiske tilbud? Du kan altid finde det nyeste tøj på udsalg lige her. Tjek vores nedsatte jakker, bukser, jeans og flere varer med legende print og unikke pasformer. For at holde dig opdateret med de seneste tilbud og fuldt ud omfavne fordelene ved ONLY online, så glem ikke at melde dig ind i vores kundeklub allerede i dag!

BRINGER BÆREDYGTIG MODE FREM
Hos BESTSELLER ønsker vi at fremskynde modes rejse mod en bæredygtig virkelighed. Deres branche har en betydelig indflydelse. Ved at imødegå klimaændringer, bruge ressourcer effektivt og fremme menneskerettighederne kan erhvervslivet være en positiv forandringskraft. Vi ønsker at tage mere handling og muliggøre større fremskridt, hurtigere.

At bringe Fashion FWD, indtil vi er klimapositive, fair for alle og cirkulært af design – dette er deres ultimative ambition, vores North Star. Det styrer vores strategi, vores mål og den handling, vi tager for at blive så bæredygtig som muligt, så hurtigt som muligt.

ONLY har gjort nogle gode fremskridt inden for områder som socialt arbejde, kemikaliehåndtering og brug af mere bæredygtige materialer, siden vi formaliserede vores første adfærdskodeks i 2000, men nu accelererer de. Deres Fashion FWD-strategi understreger det umiddelbare behov for inkluderende og holistisk indsats for bæredygtighed. Denne handling skal understøtte forretningsvækst inden for planetariske grænser ved konstant at optimere vores drift, sætte videnskabsbaserede mål og ved at søge innovative løsninger på tværs af hele værdikæden. De handler på de områder, hvor de ved, at de kan forbedre os med det samme, samarbejder med deres partnere, finder nye svar og revurderer, når der opstår ny information.

ONLY Fashion FWD-strategi sætter vores retning på kort sigt og holder os ansvarlige med mål, der skal nås i 2025. Når de har nået disse mål, vil vi derefter sætte nye, og altid sigte højere mod vores North Star.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring ONLY?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.