Orelia London

Alle anmeldelser

Orelia London

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Orelia London

I 2008 rejste Collette Flood og Louisa Hirst, begge venner og købere i branchen, til Delhi. Det var her, i Indiens smukke hovedstad, det hele begyndte. Idéen om at skabe et smykkemærke, der var både sofistikeret og overkommeligt, kom til live.

Orelia blev født ud af behovet for smukke, moderigtige smykker af høj kvalitet, men til en overkommelig pris. Orelia bygger bro mellem highstreet- og designermærker.

Inspirationen kommer fra rejser, natur, vintagefund og aktuelle trends. Moodboards skabes og historier bliver bragt til live. Deres kollektioner afspejler aktuelle farve- og designtrends med smukke finish, halvædelsten og interessante metalteksturer. Alt er designet in-house.

Orelia har en passion for styling af looks og lancerer nye kollektioner hver måned, hvilket gør det nemt for dig at skabe en smuk, evigt skiftende kollektion. Orelias signaturstil inkluderer statement-smykker parret med sarte halskæder, der knap nok er der, der skaber det perfekte lagdelte look til øre, hals og hånd.

Orelia Luxe
Orelia London ønskede at skabe noget helt særligt, der forbliver tro mod deres signatur Orelia-stil, men tilbyder et højere niveau af luksus. Til denne kollektionen er deres designs lavet af enten 925 sterling sølv eller messing til de mere vægtige modestile. De er derefter belagt med enten 18 karat guld eller 925 sølv med 0,5 mikron.

I en smuk gaveæske og etui for at holde dine smykker sikre, er luksusoplevelsen forbedret. Det er alt i detaljerne. Det er smykker, som du kan bære igen og igen. De kan godt lide at tænke på dem som moderne arvestykker.

Mærket er nået langt, og efter tolv år, hvor Collette nu leder mærkets vision og i hjertet af designprocessen, var tiden inde til en opfriskning af Orelia.

Relanceringen af ​​mærket ser kollektionerne forstærket med en helt ny identitet, hjemmeside, emballage og inspirerende fotografering. Fra en enkelt butik hos Topshop er Orelia vokset til en global online forretning.

Hvad er Orelias smykker lavet af?
For at holde deres smykker overkommelige er alle styles i deres Orelia London-kollektion lavet af messing og galvaniseret. Belægningen indeholder ægteguld eller sølv. Alle smykker er forsynet med en anti-anløbningsbelægning for at sikre, at belægningen forbliver i god stand så længe som muligt.

Til Orelia Luxe-kollektionen er deres designs lavet af enten 925 sterling sølv eller messing til de mere vægtige modestile. De er derefter belagt med et tykkere lag af 18 karat guld eller 925 sølv med en minimumstykkelse på 0,5 mikron.

Deres stilarter i sterling sølv er testet af en uafhængig tredjepart, Assay Office, som garanterer, at det ædle metall er, hvad vi angiver, det er. Alle 925 sterling sølv modeller er stemplet.

Indeholder Orelia-smykker nikkel?
Alle Orelia smykker er nikkelfri, blyfri og overholder EU-reglerne.

De fraråder personer med metalallergi at bære deres smykker. For mere information, kontakt dem venligst på info@orelia.co.uk.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Orelia London
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.