Orion Telescopes & Binoculars

Alle anmeldelser

Orion Telescopes & Binoculars

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Orion Telescopes & Binoculars

Siden 1975 har Orion Telescopes & Binoculars udbudt teleskoper til salg direkte til kunderne. De er nu en medarbejder-ejet virksomhed, og de er stolte af deres vedvarende forpligtelse til at levere kvalitetsprodukter, værdi og uovertruffen kundeservice. Deres 100 % tilfredshedsgaranti siger det hele.

Orion tilbyder teleskoper til alle niveauer: begyndere, mellemliggende og professionelle. Fra deres entry-level teleskoper til amatørastronomer til deres Dobsonian teleskoper til deres mest avancerede Cassegrain teleskoper og tilbehør, du finder det bedste teleskop til dig. Fordi de sælger direkte, kan de tilbyde dig en enorm værdi til en fantastisk pris.

Orion kikkerter er kendt for kvalitetsoptik til en fantastisk pris. De tilbyder kikkerter til enhver visningsinteresse, inklusiv astronomiskekikkerter, kompaktekikkerter, vandtættekikkerter, fuglekikkerter og sports- og jagtkikkerter.

Orions teleskop- og astrofotografitilbehør vil forbedre din teleskopnydelse uden at sprænge budgettet. Forbedre din observationsoplevelse med tilbehør lige fra månefiltre til præstationsforbedrende Barlow-objektiver til avancerede computerstyrede teleskopholdere. Tag fantastiske billeder med deres overkommelige astrofotograferingskameraer. Og når du stirrer på stjernen, gør Orions teleskopetuier og ærmer, observationsudstyr, røde LED-lommelygter, astronomibøger og stjernekort dine observationer mere bekvemme, komfortable og meningsfulde.

Nanomønster
Orion Telescopes & Binoculars NanoFab har Nanopatterning and Visualization Engine - et integreret hardware- og softwarekontrolsystem. NVPE inkluderer en dedikeret 16-bit scanningsgenerator for hver NanoFab-søjle og dobbelt signalopsamlingshardware, der understøtter avanceret mønsterdannelse og visualisering i realtid. Styr strålen helt fra en grafisk brugergrænseflade: Opret en række fuldt redigerbare former såsom rektangler, trapezoider, polygoner, linjer, polylinjer, ellipser og punkter. Fyld disse former med vektorer, mens du bevarer fuld kontrol over dosisvariationer og mønsterparametre.

Historie og mytologi
Den tidligst kendte repræsentation forbundet med stjernebilledet Orion er en forhistorisk (Aurignacian) mammut-elfenbensudskæring fundet i 1979 i en hule i Ach-dalen i det vestlige Tyskland. Arkæologer anslår, at den er 32.000 til 38.000 år gammel. Orions karakteristiske mønster er kendt i adskillige kulturer rundt om i verden, og mange myter er forbundet med det. Orion bruges som et symbol i den moderne verden.

Armenierne identificerede deres legendariske patriark og grundlægger Hayk med Orion. Hayk er også navnet på stjernebilledet Orion i den armenske oversættelse af Bibelen.

Bibelen nævner Orion tre gange og kalder ham "Kesil" (כס'ל, bogstaveligt talt - fjols). Dette navn er måske etymologisk forbundet med "Kislev", navnet på den niende måned i den hebraiske kalender (dvs. november-december), som igen kan være afledt af den hebraiske rod KSL, som i ordene "kesel, kisla" ( כֵּסֶל, כִּסְלָה, håb, positivitet), dvs. håb om vinterregn: Job 9:9 ("Han har skabt bjørnen og Orion"), Job 38:31 ("Kan du løse Orions bælte?" ), og Amos 5:8 ("Han, der lavede Plejaderne og Orion").

Orion Telescopes & Binoculars vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.