Outdoor Element

Alle anmeldelser

Outdoor Element

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Outdoor Element

Mike Mojica, en af ​​grundlæggerne af Outdoor Element, er en maskiningeniør, der tilbragte det meste af sin tid i rumfarts- og militærfartøjer. Han voksede op som en hærens møgunge (far tjente 20 år derefter yderligere 20 år arbejde for VA). Stor respekt til alle deres væbnede styrker. Mojica elskede det, han lavede, men med en passion for udendørs og design, brød iværksætteren i ham fri, da han besluttede at forlade sin 8-5 i slutningen af ​​2017. Med et spring af tro og den brændende amerikanske drøm i sin sjæl er de fast besluttet på at levere unikt, nytudstyr, der komplementerer dit udendørseventyr. Hans yndlingsbarndomsminder er prøvekørslen med sin mor i Tyskland (Nein Spreche Deutsch) og nogle skøre sommerspejderlejre ... hvoraf han begge blev jaget af tyre. Han er opvokset i Texas (Gud velsigne Texas), men hoppede af til Colorado i 2012 og opdagede, hvordan en 14er ser ud. Indtil videre har han erobret Mt. Yale, Humboldt Peak, Quandary Peak, Mt. Oxford, Mt. Belford, Maroon Peak, Mt Shavano, Tabeguache Peak, Mt. Evans, Mt. Bierstadt og Pikes Peak et par gange (inklusiv Pikes Peak Ascent ½ maratonløb...som han ikke vandt, men snarere byg overlevede).

VÆR FORBEREDT
Mens han steg op af Yale, hans første 14er, stoppede han en vandrer, der var på vej ned og haltede voldsomt for at se, om han kunne hjælpe. Hun forklarede, at hun gik tidligt op for at nå et solopgang-topmøde, men på vej ned rullede hun en ankel. De var stadig over trægrænsen (ca. 12.500 fod)! Mojica satte hende ned, trak sin førstehjælpskasse frem og pakkede hende ind og sendte hende på vej. Et par minutter senere indså han, at han havde en flaske Motrin, som han forsømte at give hende ... han har det stadig dårligt med det. Men han indså vigtigheden af ​​at være forberedt. Og han indså også, hvor mange af os, der begav os ud på en tur og troede, at vi var forberedte, men i virkeligheden kunne vi alle bruge noget raffinement og førstehjælpstræning.

FELT TESTET
Under Kodiak Survival Paracord Braid-prototypefasen, i en solid Colorado-snestorm i februar, faldt Mojica i en lav, halvfrossen flod. Selvfølgelig var han iført jeans, bomuldshandsker og en fleecetop...som er lig med frossen. Han var kold og gik bevidst tilbage til lastbilen og kalder det en mulligan til denne felttestdag. Det blev besluttet at se, om denne ting virkelig virkede. Det tog ham 30-45 minutter at få en god ild i gang, hvilket normalt kun ville have taget 5 minutter ... tingene er meget anderledes, når du ikke kan mærke dine fingre. Men i sidste ende virkede det!

Outdoor Element lærte nogle værdifulde lektioner den dag. Vær forberedt og tag felttest alvorligt ... det kan bogstaveligt talt være nødvendigt for et livreddende øjeblik. På et bjergbestigningskursus i Golden, CO, blev han undervist i, at to er én og én er ingen...til ildskabelse. De bør altid have mindst 2 måder at skabe ild på os på hele tiden. Kodiak og firebiner er 1-ounce løsninger til dette krav. Du kan finde et fælles tema med meget af deres produkt. Mojica er måske lidt besat af ildskabelse. I en nødsituation, hvis du kan lave bål, kan det give dig varme, lys, beskyttelse og giver dig mulighed for at signalere og blive fundet. Med hjælp fra sin far blev hans stamtavle præsenteret for den indiske nation og fik passende sit indfødte navn: "Bodaway", som betyder "ildmager." Han er en stolt del af Pueblo Nation, Laguna Tribe.

At lave bål kan være forskellen mellem liv og død. Vores håb er, at du ikke kun bliver fortrolig med vores produkt, men at du også bliver dygtig. Hvis du befinder dig i en pickle, vil du være sikker. Kom ud og udforsk med selvtillid.

Tak fordi du læste om Outdoor Element
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Outdoor Element kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.