Outdooricentrum

Alle anmeldelser

Outdooricentrum

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Outdooricentrum

Flere undersøgelser viser, at gåture i naturen har positive effekter på hukommelsen, som at gå i andre miljøer ikke har. I et af disse studier fik studerende på et amerikansk universitet en kort hukommelsestest, hvorefter de blev delt op i to grupper. Den ene gruppe gik gennem et botanisk naturområde med masser af træer og buske. Den anden gruppe gik en tur ned ad en bygade. Da deltagerne vendte tilbage og gentog testen, klarede den første gruppe sig næsten 20% bedre end ved den første test. Den gruppe, der ikke var i naturen, klarede sig ikke bedre end første gang.

Lidt omkring Outdoor i Centrum
P&G Fishinng, senere kendt som Outdoor i Centrum, blev grundlagt i 1999 af Peter Uwe Hansen på den lille halvø Kegnæs på Als, oprindeligt som en hobby ved siden af ​​sit normale arbejde. Efter nogle år flyttede P&G Fishing til centrum af Sønderborg og åbnede butikken Outdoor i Centrum. I den sammenhæng udvidede vi sortimentet fra kun at sælge fiskegrej til at omfatte alt friluftsudstyr fra vandrestøvler og sko til telte, vandrerygsække, madlavningsudstyr og så videre. Der var også plads til et større udvalg af beklædning til friluftsliv og jagtbeklædning.

Hvad sælger Outdoor i Centrum?
Med parkering næsten uden for døren og motorvejen lige om hjørnet, ligger Outdoor i Centrum ideelt til hele Sønderjylland, men har selvfølgelig også et kæmpe udvalg lige her i deres webshop, hvor du får hurtig og gratis levering fra kun 500,- kroner.

Hvorfor er det vigtigt at komme ud i naturen?
Effekten er bevist i flere undersøgelser. En intensiv undersøgelse af 280 deltagere i Japan viste, at en regelmæssig tur i skoven sænkede deltagernes puls med i gennemsnit 4% og blodtrykket med over 2%. Du er sikkert bekendt med den følelse, forskere kalder "mental træthed". Du kan friske dit sind op ved at udsætte dig selv for genoprettende miljøer, som ifølge forskere især betyder vild natur. I en undersøgelse viste det sig, at folk generelt genvinder deres mentale energi selv efter at have set på billeder af naturen. Undersøgelser har også vist, at naturens skønhed kan udløse følelser af ærefrygt eller beundring, en sikker måde at få et mentalt boost på.

En tur i skoven modvirker angst og depression
Angst, depression og andre psykiske problemer kan lindres ved at tilbringe tid i naturen, især når det kombineres med motion. En undersøgelse har vist, at gåture i skoven er effektive mod angst og forbedrer humøret. I en gennemgang af 10 tidligere undersøgelser konkluderer forskere, at "ethvert grønt miljø forbedrer både selvtillid og humør," især hos mennesker med psykisk sygdom. Tilstedeværelsen af ​​vand forstærkede de positive effekter og er næppe en overraskelse for fiskeentusiaster.

Hvad har din oplevelse været med Outdoor i Centrum?
Vi vil meget gerne høre om din erfaring med at handle hos denne virksomhed, som vores læsere vil blive meget glade for at læse. Det kan være alt fra produktkvalitet til forsendelse af dine varer. Kom du i kontakt med deres kundeservice osv.