DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Outdoorpro

  Når man skal ud i naturen, så kan meget udstyr være nødvendigt. Med de mange forskellige netbutikker der sælger forskelligt grej, så kan det virke meget overvældende, at finde det rigtige. Udstyret man har brug for, afhænger også af den type tur man skal på. Skal man på vandretur i flere uger? Hvad nu hvis det er camping i stedet for? Det kan også være man skal orienteringsløb eller alt muligt andet. Outdoorpro fungerer til lige præcis disse forskellige ting og en del mere.

  Om Outdoorpro

  Siden 2014 har Outdoorpro solgt grej til mennesker der skal ud i naturen. Dette er uafhængigt af om du er en erfaren friluftsperson eller en nybegynder, Outdoorpro har lige hvad du skal have. Deres mål som en netbutik, er at gøre grej i høj kvalitet, let tilgængeligt. Her bliver du som kunde, holdt i centrum når du køber et af deres produkter. Dette prøver de at gøre ved at give dig den bedste service muligt, ikke kun når det kommer til produkter, men også hvis du har brug for rådgivning og levering af det du har købt.

  Produkter og tjenester

  Outdoorpro sælger meget forskelligt udstyr, til udendørs brug. Du kan købe beklædning der passer til forskellige sæsoner, så du ikke får det for varmt eller for koldt. Du kan også købe fodtøj lavet til vandretur, trailrunning og meget andet. Derudover så tilbyder de også nogle fodpleje produkter som f.eks. vabelplaster. Der hvor Outdoorpro tilbyder mest, er dog ved deres udstyr. Det kan være alt fra proteinbar, drikkedunkeog spisegrej, til telte af varierende størrelser. De tilbyder produkter fra velkendte mærker, som f.eks. soveposer fra Snugpak og Sea to summit. Outdoorpro gør det nemt at finde lige det udstyr man skal bruge, eftersom alt er samlet på deres hjemmeside. Dette gør man altid har et sted, hvor man kan kigge på forskellige former for udstyr fra forskellige mærker, nogle som er på tilbud. Outdoorpro har den ekstra fordel at der er prismatch, så hvis du køber et produkt, men du finder det samme produkt til en billigere pris et andet sted, så kan du få pengene tilbage, så det svarer til at du har købt produktet med en billigere pris.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har brug for at ringe til deres kundeservice for at stille spørgsmål, så kan du gøre dette ved at ringe til 38420038. Du kan dog også skrive en mail i stedet for, til info@outdoorpro.dk. Outdoorpro har dog også en side med ofte stillede spørgsmål, der kan komme en til gode, hvis man leder efter et svar på noget specifikt.

  Anmeldelse

  Hvis du er et af de mange kunder der har købt fra Outdoorpro, så kan du skrive en anmeldelse af netbutikken her. Denne anmeldelse kan indeholde information om kvaliteten på varen du har købt, responstid på kundeservice eller noget andet du har oplevet ved at bruge deres netbutik. Din anmeldelse kan være hjælpsom for mennesker der overvejer at bruge Outdoorpro, men som gerne vil læse nogle offentlige bedømmelser af tjenesten. Din anmeldelse går til en generel vurdering af netbutikken, som folk kan bruge til at se den gennemsnitlige vurdering af Outdoorpro.

  Outdoorpro
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Outdoorpro

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Outdoorpro et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Outdoorpro I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Outdoorpro?

  Outdoorpro er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outdoorpro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.