Outdoorxperten

Alle anmeldelser

Outdoorxperten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Outdoorxperten

Outdoorxperten er dem, du skal rette dit blik mod, når du har brug for noget, der kan modstå vind og vejr. Det er tøj og udstyr til de mest aktive udendørsentusiaster, og det er tøj og udstyr til alle dem, der ikke har lyst til at fryse eller blive våde.

Om Outdoorxperten
Du finder alle de kendte mærker som Fjällräven, Merrell, Tenson, Jack Wolfskin, Haglöfs og mange flere på denne hjemmeside. Du finder udstyr og tøj til lidt af det hele. Her finder du støvler og den varme jakke sammen med teltet, hvis du skal på tur i ødemarkerne i vores nabolande mod nord, men du finder også en perfekt rygsæk, der kan bruges til arbejde eller studier, og som sikrer, at din pc, telefon og andre følsomme ting ikke bliver gennemblødte i regn og sne.
Hjemmesiden er logisk inddelt i varer til mænd og til kvinder, mens alt andet udstyr findes for sig selv. På den måde kan de rette modeller af støvler eller frakker findes, men et telt eller udstyr til optænding er for sig selv. Under alle omstændighederne kan Moder Natur komme med alt, hvad hun har.

Services hos Outdoorexperten
De fleste, der skal på vandretur, planlægger i god tid, men der kan nemt mangle udstyr her og nu, eller det kan bare være en vinterjakke, der ikke længere dur. Hos Outdoorxperten er der altid hurtig levering af alle varer, så om det er i god tid eller ej for dig, det gør ingen forskel.

Der er desuden heller ikke mange lukkedage hos Outdoorxperten. Der er nemlig åbent hele 362 dage om året, hvilket er mere end almindelig service hos mange forretninger. Har du spørgsmål til deres varer, så kan du nærmest altid få fat på dem og få dem besvaret. Du er samtidig beskyttet af E-mærket, som denne netbutik også har, så der er styr på din sikkerhed samtidig.

 

Kundeservice og klager
Skal du returnere en vare, så foregår det på helt samme måde, som var det i en fysisk butik. Du har selvfølgelig ret til at prøve dine støvler eller en jakke, men sidder det ikke, som det skal, så er det at returnere det i samme stand, som du modtog det i.
Du sender varerne retur til firmaets danse adresse, og du kan selv vælge, om du ønsker at modtage varen i en anden størrelse, en helt anden vare, eller om du gerne vil have pengene retur. Er du i tvivl om, hvordan du gør det hele rent praktisk, kan du læse om det på deres hjemmeside, eller du kan kontakte deres kundeservice, der som nævnt holder åbent stort set året rundt, for at gøre det så let som muligt for alle kunderne.

Anmeldelse af Outdoorxperten
Her hos os kan du skrive dine egen anmeldelse af Outdoorxperten og fortælle om dine oplevelser. Var du tilfreds med deres varesortiment? Fik du en hurtig levering? Har du talt med deres kundeservice, og hvordan var den oplevelse? Du kan dele det hele med andre, der har overvejet at handle lige her og hjælpe dem med deres valg.