OutletInn

Alle anmeldelser

OutletInn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

OutletInn

Sport er noget, som mange dyrker, og der et utal af sportsgrene, som kan dyrkes, så derfor er der på Outletinn en masse speicialforretninger, som er samlet under en hat. Det er alle forretninger, som både har en fysisk lokation, som du kan opsøge og se og mærke på varerne, og en onlineforretning, hvor du kan bestille de selvsamme varer.
Der er i alt 15 forretninger, som dækker 15 forskellige sportsgrene fra fodbold til skisport, og det er selvfølgelig de mest populære af slagsen.

Om Outletinn
Der er mange, som i dagens Danmark dyrker sport, og der er en kamp om at levere udstyr og alt andet til alle dem, som dyrker sport, for man må under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Outletinn har valgt, at de gerne vil være en af dem, som altid  har svar til kunden, så de har delt deres forretninger op, så de hver især er en SBU - strategic business unit - med hver deres speciale indenfor en specifik sportsgren. Outletinn er startet i dette årtusind, og de har nu over 750.000 varer på deres hylder og over 1.500 forskellige mærker til deres 15 specialforretninger, hvilket er et enormt sortiment.

Services hos OutletInn
Hos OutlettInn får du den service, at når du henvender dig i en af deres forretninger, så finder du medarbejdere, som brænder for det, de laver. De er alle klar med den bedste service, som du kan forestille dig, og de er klar med råd og vejledning, så du får lige det, som du har brug for. De har også sikret sig, at de forhandler de mest populære mærker, der er på markedet, og det er med til at give en god behandling af kunderne, som får det bedste, som markedet kan byde på. OutletInn sender til over 200 lande verden over, og de er klar over, det er svært, men de bestræber sig på at give den bedste service muligt.

Klager og kundeservice
Når du vil i kontakt med OutletInn og deres kundeservice, så er det noget, som er ganske let. Du kan vælge at henvende dig i en af deres 15 forretninger, og der vil være personale, som tager sig af din forespørgsel eller din klage. Du kan også vælge at kontakte dem på e-mail eller finde et af de telefonnumre, der er på deres hjemmeside og kontakte dem den vej igennem. Der vil ikke være forskel i den behandling, som du får. Det eneste vil være, at e-mailen med sikkerhed er den, hvor svartiden er længst, men det kommer næppe bag på nogen. Det er dog sikkert, at du får den samme gode service og lette afgang til samme service, lige meget hvad du vælger.

Anmeldelse af OutletInn
Det er vigtigt for alle firmaer, at de får gode bedømmelser på nettet, for der er mange, som bruger nettet i dag til at finde oplysninger om de firmaer, som de gerne vil handle med, og de søger de sider, som giver realistiske bedømmelser. Det er der nu mulighed for at give på en ny hjemmeside, og der kan alle, også du, blive en del af koret, som giver en objektiv og konstruktiv bedømmelse og kritik af den service og de varer, som man har fået.