Owow

Alle anmeldelser

Owow

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Owow

Hele rejsen til at udvikle den perfekte glattebehandling, der nemt og sikkert kan bruges derhjemme startede for omkring to år siden, da Owow's stiftede fik hår behandlet med keratin med jævne mellemrum hos deres frisør. De var hooked på, hvordan deres hår så ud og føltes efter behandlingen, og derudover behøvede de ikke at style deres hår i mindst 3 måneder. For en selvoptaget person som mig var dette en rigtig game changer. De behøvede ikke længere at bekymre sig om at stå tidligt op om morgenen for at have tid nok til at style deres hår, og de var i stand til at forhindre, at mit hår brændte.

Men uanset hvor godt deres hår så ud efter at have fået det gjort i frisørsalonen, var deres også frustreret over den tid, det var involveret og de vanvittigt høje omkostninger. Dette fik dem til at tænke på, at der må være en nemmere måde at opnå det samme flotte look på.

Da de Owow efter om efter alternativer, opdagede de, at regelmæssige keratinbehandlinger i frisørsalonen ikke kun ofrede deres tid og penge, men også deres helbred. De lærte, at de fleste saloner bruger keratinbehandlinger, der indeholder en stor mængde formaldehyd, som er klassificeret som kræftfremkaldende for mennesker. Dette forklarede, hvorfor deres øjne brændte og løb i vand, hver gang de fik en keratinbehandling.

Skinnende og glatlook
Owow var meget motiveret for at skabe et produkt, der ville levere et skinnende, glatlook efter en klipning i et tilgængeligt hjemmeformat, der havde langvarige resultater og ingen ubehagelige bivirkninger.

De foretog en masse research og testede for at komme frem til det produkt, de ledte efter, O'wow Smoothing Treatment Home Kit, hvis hemmelighed ligger i dets naturlige brasilianske botaniske bioaktive stoffer og ikke nogen grimme ting. O'wow Smoothing Treatment gør præcis, hvad de drømte om, da de begyndte at udvikle den. Den reparerer hårets neglebånd og fugter det til kernen, hvilket resulterer i et utroligt glat og skinnende hår, der holder op til tre måneder.

Owow's mission er at erklære krig mod de usunde kemikalier, der ofte findes i salonprodukter, ved at tilbyde et sundt og overkommeligt alternativ, der leverer de samme resultater uden at gå på kompromis med helbredet, alt sammen i dit eget hjem.

Selvom ideen til dette produkt simpelthen kom fra et personligt behov, ville de da jeg fandt den magiske formulering, sikre sig at behandlingen nåede så mange ligesindede kvinder som muligt.

Hvad er plantebaseret keratin?
I Owow's formel er kilden til keratin hydrolyserethvedeprotein, som er vegansk. Det er fuldstændig plantebaseret og tilbyder de samme egenskaber som animalsk keratin. Hydrolyseret hvedeprotein øger hårets evne til at holde på fugten, giver det mere volumen, reducerer hårets porøsitet og gør det mere smidigt. I deres formel bruges den til at udglatte og fugte neglebåndet på beskadiget hår, genopbygge revner og eliminere krus.

Basen for behandlingen består af aminosyrer. Det er også mættet til det maksimale med nyttige stoffer og er suppleret med harmløse kemiske elementer, der letter indtrængning i håret og virker på cellulært niveau. Formlerne til denne procedure er rige på aminosyrer, som trænger ind i det kortikale lag af håret under påvirkning af temperaturen. Dette styrker hårets struktur, og næringsstofferne er integreret i håret og heler det indefra og ud. Behandlingen er rig på antioxidanter og giver dig langvarigt, fantastisk silkeblødt hår ved dybt at reparere og udglatte hårets neglebånd og forbedre fugtretentionen. Resultaterne holder op til tre måneder. For at bevare det glatte og skinnende hår skal du gentage behandlingen hver anden måned.

Owow vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.