Paint Your Life

Alle anmeldelser

Paint Your Life

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Paint Your Life

Paint Your Life åbnede deres studier i 2006 med den hensigt at skabe en platform, der ville give en kvalitetsoplevelse inden for portrætter. De samlede en utrolig gruppe kunstnere, byggede en fantastisk teknik til at understøtte vores mål og begyndte at levere specialfremstilletkunst. De indså ret hurtigt, at de tilbød mere end bare håndlavedeportrætter, men en oplevelse, der fejrer nogle af livets mest dyrebare øjeblikke.
Denne erkendelse, der dagligt bekræftes af de mange følelsesmæssige reaktioner, de modtager fra deres kunder, har ført os til deres nuværende mission: At bringe glæde ind i folks liv ved at ære og fejre deres særlige øjeblikke. De er et team af designere, portrætkunstnere, designere, udviklere, drømmere og gørere, der er forpligtet til at give den bedste kundeoplevelse for de mennesker, de betjener. Paint Your Life sætter deres kunders oplevelse først, midt og sidst.

Teamet Paint Your Life
Paint Your Lifes interne team består af cirka 80 medarbejdere. Mange af dem arbejder fra hele verden. De er et tæt sammentømret team, og nogle af os har arbejdet sammen i over 10 år. Det er denne bevidsthed, som er tydelig daglig i de mange følelsesmæssige reaktioner, vi modtager fra vores kunder, der har ført os til deres nuværende mission:

Paint Your Life's tekniske team
Den problemfri bestillings- og købsproces, som deres kunder oplever hos Paint Your Life, er muliggjort af sofistikeret teknologi og processer, som de har udviklet internt. Vores tekniske team består af UX- og UI-designere, billedredaktører, softwareudviklere, programmører, digitale marketingfolk og mere... Betragt vores tekniske team som de ubeskrevne helte i Paint Your Life!

En positiv kundeoplevelse er deres første, mellemste og sidste prioritet. De opretholder et stort supportteam på mindst 30 personer for at sikre, at vi kan yde 24/7 support til vores kunder over hele verden.

Paint Your Life's kunstnere
De er stolte af at arbejde sammen med over 300 professionelle portrætkunstnere fra hele verden. Nogle af deres kunstnere arbejder fra et af deres to atelierer, mens andre arbejder ude fra deres eget atelier eller endda hjemmefra. Skønheden ved vores online platform giver os mulighed for at tilbyde fleksibilitet til både vores interne team og vores kunstnere. Alle deres kunstnere bliver betalt over gennemsnittet, så vi kan sikre, at deres kunder kan drage fordel af ubegrænsede revisioner af deres personlige projekter. Mange af vores kunstnere har arbejdet med os i over 10 år.

Garanti
Tilfredse kunder gør os til den førende kilde til specialfremstillet kunst. Deres pengene-tilbage-garanti, tilgængelig inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre, er unik for Paint Your Life. Hos Paint Your Life er de så sikre på vores kunstneres evner, at de kan tilbyde dig denne refusionsgaranti uden spørgsmål. Alle deres kunstværker er dækket af den samme pengene-tilbage-garanti.

Hvis maleriet forsvinder med kurer, sender vi dig et nyt kunstværk uden beregning.

Hvis den ramme, du har bestilt sammen med dit kunstværk, ankommer beskadiget, refunderer vi straks prisen på rammen eller erstatter den med en ny.

Hvis dit maleri ankommer beskadiget, bedes du kontakte os ved at udfylde denne kontaktformular. Vi reparerer enten skaden, eller hvis skaden ikke kan repareres, laver vi et nyt kunstværk til dig - gratis.

Hvis du ikke er tilfreds efter at have set billedet af maleriet, kan du bede om ændringer - vi foretager ændringer gratis! Hvis du ikke er tilfreds med resultatet selv efter flere ændringer, respekterer vi naturligvis din beslutning.

Hvis du har modtaget maleriet og ikke er tilfreds med det, kan du returnere det til os i den originale emballage inden for 30 dage efter modtagelsen for fuld tilbagebetaling. Kontakt os venligst for at få en returadresse.

Tak fordi du læste om Paint Your Life
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Paint Your Life kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.