Parcellet

Alle anmeldelser

Parcellet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tine F.
Denne butik føles venlig og eksklusiv på samme tid, meget flot. Har også haft god service ved bestilling til både levering eller afhentning, men elsker at gå ind og browse. Fører fine mærker og har...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Super venlige menensker

  Denne butik føles venlig og eksklusiv på samme tid, meget flot. Har også haft god service ved bestilling til både levering eller afhentning, men elsker at gå ind og browse. Fører fine mærker og har topvalg, ikke overvældende at handle her for alle 3 af mine børn - håber de fortsætter med at bære nogle af de større størrelser, efterhånden som min ældste vokser :). Det er en god idé at være medlem, da der ofte er gode tilbud og et godt pointsystem til hyppige brugere. Også fantastisk til at give gave og pakke altid smukt ind.

  Super venlig behandling, dejlige produkter og god kundeservice. Let at komme i kontakt med


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo CoolPriser

CoolPriser

1 anmeldelser

 Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde ...

Parcellet

 

 

Danskerne elsker økologi. Og det gælder ikke kun for blomkål og gulerødder. Det gælder også for ting som tøj, babyudstyr og legetøj. Dansk Helse definerer økologisk legetøj som legetøj lavet af økologiske materialer som genbrugstræ og økologisk bomuld. Legetøj, der er økologisk kan sagtens have farver, men er udelukkende tilsat naturlige farvestoffer. Så du kan være sikker på, at der ikke er skadelige stoffer og kemikalier i legetøjet, når baby beslutter, at det skal suttes på. Parcellet har skabt et online univers for nye verdensborgere, der tilbyder økologisk og sikkert legetøj og andet udstyr til danske familier.

Om Parcellet
Denne online og fysiske forhandler, med butik i Sønderborg, tilbyder et større udvalg af ting til babyer. Ejeren, Mia Grønning skriver om udvalget, at det er overvejende økologiske varer af høj kvalitet og uden kemiske tilsætningsstoffer, der kan være skadelige for barnet.

Hos Parcellet kan du få rabat, hvis du er studerende med børn, eller hvis du har tvillinger. Kontakt firmaet for at høre nærmere om rabatordningen.
Man kan betale for sin ordre med børnepenge. Der skal benyttes et Dankort eller Visa/Dankort og der er et håndteringsgebyr på 39 kr.

 

Produkter og Services
Udvalget består af en kombination af danske og udenlandske mærker. Det resulterer i et udvalg af omkring 100 forskellige mærker i alt. Dette inkluderer tøj, overtøj og fodtøj. Herunder kan man vælge undermenuen, økologisk babytøj og økologisk børnetøj. Under udstyr finder du tilbehør til sovetid, bad, pusle, spisetid, pleje, og også en undermenu med ting til mor. Her findes bæreseler, overtøj, hårting m.m. fra mærker som Konges Sløjd, Bows by Stær og KlipKlap. Menuen legetøj er praktisk opdelt i aldersgrupper, 0-1, 1-3 og 3+. Du kan derudover købe vogne inkl. barnevogne og klapvogne.
Shoppen har en kundeklub, hvor man kan optjene 5% bonus på sine ordre. Bonuspoint sættes ind på kub kontoen og kan bruges til at betale en del af det næste køb. Derudover modtager du specialtilbud på udvalgte mærker i løbet af året samt adgang til ordrehistorik.
Der er gratis fragt ved afhentningssted ved køb over 500 kr. Og til hjemmeadresse ved køb over 1000 kr. GLS pakkeshop koster 29 kr. Ved køb under 500 kr. Hjemmelevering med GLS koster 45 kr. Parcellet kan også levere til udlandet. Leveringstid inden for danske grænser er 1-3 hverdage. Leveringstid kan ses når ordren afgives.
Er købet til gave, kan man vælge at få den pakket pænt ind. Denne service koster 10 kr. Og i november og december doneres beløbet til Red Barnet.
Pacellet.dk tilbyder 14 dages prisgaranti på alle varer, så længe der er tale om nøjagtig samme vare.

 

Komplimenter, Klager og Tips til Parcellet
Vi vil give vores børn det allerbedste. Men det kan være svært at vide præcist hvad det bedste er. Derfor har vi anmeldelser. Anmeldelser er en fantastisk måde vi som forbrugere kan støtte hinanden, finde gode forhandlere og de helt rigtige produkter til vores familier. Har du shoppet hos parcellet.dk? Du kan hjælpe andre nye forældre ved at efterlàde en kort beskrivelse af din oplevelse med Parcellet.