Parcellet

Alle anmeldelser

Parcellet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo Babyshop
Babyshop
0 anmeldelser

Babyshop er en onlineforretning, hvor du kan få alt til baby og børn op til 10 år i både tøj og tilbehør som...

Logo MamaMilla
MamaMilla
0 anmeldelser

Der er ingen, som fortjener en god start mere end ens eget barn, og selvfølgelig er forældre villige til at gå rigtig langt for ...

Parcellet

 

 

Danskerne elsker økologi. Og det gælder ikke kun for blomkål og gulerødder. Det gælder også for ting som tøj, babyudstyr og legetøj. Dansk Helse definerer økologisk legetøj som legetøj lavet af økologiske materialer som genbrugstræ og økologisk bomuld. Legetøj, der er økologisk kan sagtens have farver, men er udelukkende tilsat naturlige farvestoffer. Så du kan være sikker på, at der ikke er skadelige stoffer og kemikalier i legetøjet, når baby beslutter, at det skal suttes på. Parcellet har skabt et online univers for nye verdensborgere, der tilbyder økologisk og sikkert legetøj og andet udstyr til danske familier.

Om Parcellet
Denne online og fysiske forhandler, med butik i Sønderborg, tilbyder et større udvalg af ting til babyer. Ejeren, Mia Grønning skriver om udvalget, at det er overvejende økologiske varer af høj kvalitet og uden kemiske tilsætningsstoffer, der kan være skadelige for barnet.

Hos Parcellet kan du få rabat, hvis du er studerende med børn, eller hvis du har tvillinger. Kontakt firmaet for at høre nærmere om rabatordningen.
Man kan betale for sin ordre med børnepenge. Der skal benyttes et Dankort eller Visa/Dankort og der er et håndteringsgebyr på 39 kr.

 

Produkter og Services
Udvalget består af en kombination af danske og udenlandske mærker. Det resulterer i et udvalg af omkring 100 forskellige mærker i alt. Dette inkluderer tøj, overtøj og fodtøj. Herunder kan man vælge undermenuen, økologisk babytøj og økologisk børnetøj. Under udstyr finder du tilbehør til sovetid, bad, pusle, spisetid, pleje, og også en undermenu med ting til mor. Her findes bæreseler, overtøj, hårting m.m. fra mærker som Konges Sløjd, Bows by Stær og KlipKlap. Menuen legetøj er praktisk opdelt i aldersgrupper, 0-1, 1-3 og 3+. Du kan derudover købe vogne inkl. barnevogne og klapvogne.
Shoppen har en kundeklub, hvor man kan optjene 5% bonus på sine ordre. Bonuspoint sættes ind på kub kontoen og kan bruges til at betale en del af det næste køb. Derudover modtager du specialtilbud på udvalgte mærker i løbet af året samt adgang til ordrehistorik.
Der er gratis fragt ved afhentningssted ved køb over 500 kr. Og til hjemmeadresse ved køb over 1000 kr. GLS pakkeshop koster 29 kr. Ved køb under 500 kr. Hjemmelevering med GLS koster 45 kr. Parcellet kan også levere til udlandet. Leveringstid inden for danske grænser er 1-3 hverdage. Leveringstid kan ses når ordren afgives.
Er købet til gave, kan man vælge at få den pakket pænt ind. Denne service koster 10 kr. Og i november og december doneres beløbet til Red Barnet.
Pacellet.dk tilbyder 14 dages prisgaranti på alle varer, så længe der er tale om nøjagtig samme vare.

 

Komplimenter, Klager og Tips til Parcellet
Vi vil give vores børn det allerbedste. Men det kan være svært at vide præcist hvad det bedste er. Derfor har vi anmeldelser. Anmeldelser er en fantastisk måde vi som forbrugere kan støtte hinanden, finde gode forhandlere og de helt rigtige produkter til vores familier. Har du shoppet hos parcellet.dk? Du kan hjælpe andre nye forældre ved at efterlàde en kort beskrivelse af din oplevelse med Parcellet.