Peech

Alle anmeldelser

Peech

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Peech

Peech er en webshop, der sælger sexlegetøj under mantraet "lidt men godt." Gennem et kurateret kvalitetsudvalg formidler de de produkter, de mener er af tilstrækkelig kvalitet.

Hos Peech danner sundhed og velvære rammerne for deres vision. De vil gerne hjælpe med at nuancere opfattelsen og det eksisterende billede af sexlegetøj ved at stille spørgsmål som: hvem sexlegetøj er, hvordan en vibrator kan bruges, og om det er nødvendigt at adskille produkter efter køn. Hos dem burde det ikke være pinligt eller tabu at købe eller læse om sexlegetøj. Peech er her for netop det, så du trygt kan udforske din seksualitet og blive nysgerrig på den og dig selv.

Intim fornøjelse?
Nydelse er ikke ringere, bare fordi du giver den til dig selv. Penetrerende sex er ikke kun for mennesker med vagina, og penetrerende sex er ikke den eneste måde at have sex på. Det kan være både skønt og befriende at udforske din krops seksuelle muligheder uden at være bundet af ideer om, hvordan sex skal være.

Hos Peech ønsker de at udfordre stereotyperne forbundet med sex, seksualitet og fornøjelse. De vil gerne hjælpe dig med at eksperimentere med et mere behageligt sexliv.

Sex er sundt og sjovt. Og du skal nyde det!

Peech's kategorier
Udforsk deres udvalg af vibratorer, forskellige dildoer, penisringe, tryllestave, bækkenbundssko, anallegetøj, cremer og mere. De har kun produkter af højeste kvalitet fra de bedste producenter, herunder: Dame Products, Tenga, Iroha, Tickler, Lelo og mange flere.

Sundhed og velvære
Alle Peech's produkter er fri for phthalat, og de fleste er lavet af silikone af medicinsk kvalitet. De sælger kun produkter, der er testet og godkendt til salg i Europa. Deres cremer er desuden økologiske, veganske og uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Peech værdsætter dit privatliv
Diskret, overkommelig og hurtig levering. De leverer både til pakkeshoppen og direkte til din dør med bring eller DAO. De bestræber sig altid på at afsende din ordre senest hverdagen efter levering, og fragten er altid gratis, hvis du køber for mere end 450 DKK. Du kan læse mere om deres levering her.

Produkter af højeste kvalitet
Peech sælger kun produkter fra de bedste producenter. LELO, Dame Products & Iroha er nogle af de prisvindende producenter, de fører i vores katalog. De udvælger, opdager og tester konstant leverandører og produkter for at give dig det bedste udvalg.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages ubegrænset returret på varer købt i vores webshop. Fristen regnes fra den dag du har modtaget bestillingen.

Returomkostningerne skal afholdes af dig.

Fortrydelsen skal meddeles os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du returnere forsendelsen senest 14 dage herefter.

Varens stand når den returneres
Du skal kun betale for varens eventuelle værditab, hvis dette værditab skyldes håndtering af varen på en måde, der ikke er nødvendig for at kontrollere varens stand, egenskaber og funktion. Du kan med andre ord prøve varen, ligesom du ville, hvis du prøvede den i en butik.

Hvis varen er prøvet ud over det, der er beskrevet ovenfor, vil de betragte den som brugt. Det betyder, at hvis du fortryder dit køb, vil du kun modtage en delvis tilbagebetaling eller slet ingen, afhængigt af varens detailværdi.

For at få det fulde købsbeløb tilbage, skal du gøre det samme, som du kan gøre i en fysisk butik. Du kan prøve produktet, men ikke tage det i brug.

Hvad syntes du om Peech?
Vi vil meget gerne høre om din erfaring og læse din anmeldelse.