Peggybuy

Alle anmeldelser

Peggybuy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Peggybuy

Når det kommer til malerier eller materialer til kreativ kunst, så kan det ofte være svært at finde noget til billige priser. Dette er formålet med Peggybuy.

Om Peggybuy
Peggybuy er en designorienteret netbutik, der gør det nemt at finde produkter med pæne mønstre og masser af farver. Dette prøver de at gøre, med fokus på lave priser og en brugerorienteret oplevelse.

Produkter og tjenester
Peggybuy sælger designorienteret produkter, som du enten kan vælge at have derhjemme for at give mere liv til stuen. Derudover så sælger de også produkter som nøgleringe, redskaber til at sy, malerier og meget mere. Ofte så har de tilbud på nogle af deres produkter, så du kan spare nogle penge.

Kundeservice og klager
Hvis du har spørgsmål eller problemer, så har Peggybuy prøvet at gøre det nemt, at få svar på sine spørgsmål. På deres hjemmeside kan der findes en FAQ / sektion med ofte stillede spørgsmål, som der muligvis kan løse dine problemer, før det er nødvendigt at tage kontakt til deres kundeservice. Der FAQ indeholder spørgsmål som de ofte får stillet, hvorefter de så har givet detaljeret svar på dem. I nogle tilfælde kan det dog være at en FAQ ikke hjælper, her er det muligt at sende dem en mail istedet for. Hvis du gerne vil sende dem en mail, så kan dette gøres til service@peggybuy.com. Hvis du hellere vil sende dem en besked over Messenger, så kan et link til dette også findes på deres kontaktside. På deres hjemmeside er der også en sektion lavet til at kunne spore sin ordre, hvis du er i tvivl om hvor den skulle være henne. Derudover er der også sektioner lavet vise dig de mulige betalingsmetoder, reglerne for returnering og information om levering.

Anmeldelse
Har du erfaring med Peggybuy? Du må meget gerne skrive om din oplevelse. Du må beskrive lige det du har lyst til, så længe det er relateret til Peggybuy og hvad de tilbyder. Hvis du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Peggybuy tilbyder. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan var deres kundeservice? Hvordan er det at bruge Peggybuy hjemmeside? Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne? Dette og meget mere opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser, så det kan komme andre til gode.