Pen Store

Alle anmeldelser

Pen Store

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Pen Store

Pen Store blev grundlagt i Sverige i begyndelsen af ​​2010. Oprindeligt som e-handel og senere i form af en butik i Stockholm. Tanken var at tilbyde en unik blanding af kuglepenne og kunstmaterialer til gode priser med stort kundefokus og hurtige leveringer. Og altid med en høj kvalitet i håndværket (fordi kunder er æsteter ligesom os). Deres ambition er gennem årene blevet skærpet og har udviklet sig til en bred vifte af kreative varer og produkter til den kreative. De tror selv, at vi er nået langt, men vi er virkelig langt fra færdige.

Pen Stores grundlægger, Jacob Bergstroem, leder stadig virksomheden som administrerende direktør. I dag udgør de sammen med et par andre medejere og mange kollegaer – sammen med deres kunder – hvad Pen Store er.

Værktøjer til kreativitet
For nogle år siden valgte Pen Store sloganet "Værktøjer til kreativitet". Det er sådan, de ser deres job, at give dig det, du skal bruge for at være kreativ, uanset hvordan du vælger at udtrykke din egen kreativitet. Pen Store skal altid have skarpe priser, hurtige leveringer og fremragende kundeservice.

Pen Store er nu en af ​​de førende leverandører af kuglepenne og kunstmaterialer i Skandinavien. Gennem årene har de ekspanderet ud over Sveriges grænser til Danmark, Norge og Finland - og nu med lokale hjemmesider i Frankrig og Irland og salg i hele EU. Virksomheden har stadig base i Stockholm, og grundtanken og filosofien er den samme, som den var i begyndelsen af ​​2010.

Kort sagt, så enkelt er det – pennen har en særlig plads i vores hjerter. Pen Store er dedikeret til kuglepenne og kunstnermaterialer af enhver art: tuscher, blækpenne, penselpenne, finerpenne, fyldepenne, blyanter, farveblyanter, gavepenne og mere. De har også et stort udvalg af akvareller, oliefarver, akryl og pasteller i mange forskellige stilarter. De har selvfølgelig også essentielle forsyninger som pensler, papir og et stort udvalg af kunstnerpuder i alle former og størrelser.

Du finder også nøje udvalgte kontorartikler såsom notesbøger af høj kvalitet, opbevaring, etuier og skriveblokke. Pen Store har selvfølgelig også en rigtig god kuglepen til at komplementere notesbogen eller din kalender.

Kreative produkter til sortimentet
Der kommer løbende nye spændende og kreative produkter til sortimentet – alt sammen for at tilbyde det skarpeste udvalg af kuglepenne og andet indenfor kontorartikler og kunstnermaterialer. De synes, det skal være overkommeligt og bredt. Til professionelle kunstnere såvel som hobbymaterialer og gør-det-selv-produkter til at skabe ... ja lige hvad du ønsker! Pen Store mål er at hjælpe dig med at skabe mere. Deres slogan er "Værktøjer til kreativitet", og det er det, det handler om. Uanset om du bruger fine kuglepenne, krydsord, manga kuglepenne, bullet journaling eller kunstnermaling, finder du dine kreative forsyninger i Pen Store.

Pen Store har en passion for kuglepenne og håber at være dit førstevalg til ethvert kuglepennekøb. Direkte fra deres eget lager tilbyder de hurtig fragt og lave priser. Gratis fragt til hele landet, når du handler online for mere end 299 DKK. Oplev deres store farverige udvalg og lad din kreativitet løbe løbsk!

Din mening er vigtig
Skriv en anmeldelse hvor du uddyber din erfaring.