Perfect Body

Alle anmeldelser

Perfect Body

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Perfect Body

Hos Perfect Body har de mere end 100 produkter fra hudpleje, ansigtspleje, hårpleje, fodpleje, dermarollers, sortmaske, olier, cremer og meget mere. Hos Perfect Body sælger de produkter fra anti-cellulite, fjernelse af ar, hudopstramning, fjernelse af strækmærker og meget mere. De bestræber os hele tiden på at bringe flere og flere produkter ind i butikken, der tager hensyn til natur og miljø, til en pris, som de fleste har råd til.

Perfect Body håber at kunne inspirere dig til at passe på dig selv, din krop og miljøet ved at vælge økologiske og miljøvenlige naturprodukter uden at skulle betale en formue. De mener ikke, at det at være miljøvenlig skal være en dyr luksus. Derfor stræber de hele tiden efter at bringe flere og flere produkter ind i butikken, der tager hensyn til natur og miljø, til en pris, som de fleste har råd til.

Hvem er Perfect Body?
Hos Perfect Body er de forpligtet til en sundere, grønnere og smukkere verden. Derfor finder du mange økologiske produkter i deres butik, samt andre spændende skønheds- ogsundhedsprodukter. De har solgt hudpleje, skønhedsprodukter ogkosmetik online siden 2013. Deres passion er at finde specielle produkter, der kan hjælpe med at fjerne almindelige skønhedsproblemer som ar, bumser, rynker og appelsinhud.

Da det hele begyndte
Da jeg som 17-årig stiftede Perfect-Body.dk, var det egentlig et eksamensprojekt i IT. Projektet var bare at lave en hjemmeside, men jeg havde længe haft drømmen om at åbne en netbutik. Jeg havde mange ideer til, hvad jeg ville sælge, e-cigaretter, ure, tøj osv. Da jeg snakkede med min familie om ideen, var den tidligere ejer af Perfect-Body der, min fars bedste ven, som desværre havde at lukke Perfect-Body på grund af en skilsmisse. Han solgte stadig nogle af produkterne og bad mig sælge dem. Jeg vidste intet om skønhedsprodukter, så først sagde jeg nej. Så kom han med tilbuddet, som jeg ikke kunne modstå, hvis han ville levere et lille parti, så skulle jeg kun betale for det, hvis produkterne blev solgt. Perfekt, tænkte jeg, og startede forretningen igen og begyndte at sælge skønhedsprodukter, som jeg nu ved meget mere om.

Jeg går meget op i, at mine kunder er glade, for glade kunder gør mig glad. Hos Perfect-Body vælger vi de bedste produkter til prisen, så du kan finde mange lækre produkter i butikken, uden at de koster en formue.

Hvis du har problemer, hvis varen ikke lever op til dine forventninger eller andet, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds med dit køb.

Levering
Perfect Body pakker leveres med Post Danmark. Leveringstiden kan variere alt efter om varen er på lager. Den estimerede leveringstid er 1-4 dage. Hvis leveringstiden er længere, vil dette også fremgå af produktsiden. Leveringstiden er angivet på hverdage. Du modtager automatisk en e-mail, når pakken er afsendt. Perfect Body er ikke ansvarlig for eventuelle skader, hvis en forkert adresse er angivet ved bestilling, og dette resulterer i tab eller anden skade på forsendelsen.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Perfect Body?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.