PetCareSupplies

Alle anmeldelser

PetCareSupplies

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo PetDreams.dk

PetDreams.dk

1 anmeldelser

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigt...

PetCareSupplies

PetCareSupplies er det ultimative stop for alle dine kæledyrsforsyninger. Det er en af ​​de førende online dyrebutikker, da det bringer dig en bred vifte af kæledyrsprodukter lige fra hundeforsyninger, katteartikler, homøopatiskeforsyninger og mere. De tilbyder verdens førende loppe- og flåtbehandlinger, ledplejetilskud, sårpleje, essentielle hud- og pelsprodukter, adfærdsprodukter og mange andre kæledyrsplejeartikler. Hos Pet Care Supplies kan du købe kæledyrsprodukter til de lavest mulige priser med de ekstra fordele med 100 % garanti.

Sundhedsplejeprodukter til kæledyr til et budget
Køb kun de bedste sundhedsplejeprodukter til kæledyr online hos Pet Care Supplies. De leverer ægte, autentiske og mærkevarer til de mest konkurrencedygtige og rimelige priser. Med basale sundhedsplejeprodukter som loppe- og flåtbehandlinger, øjen- og øre- og sårpleje, adfærdsmæssige væsentlige ting, er Pet Care Supplies stedet at handle. De stræber efter at hjælpe dig med at bevare dit kæledyrs samlede velvære og tage vare på dit kæledyrs generelle sundhed med vores brede udvalg af produkter. Køb kæledyrsprodukter til de laveste priser og hold dit kæledyr sundt, glad og sikkert. God shopping!

Om PetCareSupplies's service
Hos PetCareSupplies forstår de, at kæledyrspleje kan være dyrt, og derfor er deres mål at hjælpe dig med at spare penge på dyresundhedsprodukter. Deres mission er at levere overkommelige kæledyrsforsyninger med fremragende kundeservice. Og de sigter mod at give kæledyrsejere ro i sindet, når det kommer til at handle efter kæledyrsprodukter. Da PetCareSupplies er en storkøber med relativt mindre infrastrukturomkostninger, er de i stand til at give større rabatter til sine kunder.

Deres primære mål på PetCareSupplies er at levere sundhedspleje til en overkommelig pris til alle kæledyrsejere. Til dette formål har vi designet et websted, der er enkelt, sikkert og brugervenligt.

PetCareSupplies leverer forebyggende behandlinger for lopper, flåter og andre sundhedsmæssige forhold og hygiejne samt homøopatiske løsninger til kæledyrsejere over hele verden, der leder efter forsyninger til kæledyr til en overkommelig pris.

Penge-tilbage-garanti
For din ro i sindet tilbyder vi en 100 % pengene-tilbage-garanti på alle vores kæledyrsplejeartikler. Hvis du ikke er helt tilfreds med dine kæledyrsplejeprodukter, refunderer vi dit køb.

PetCareSupplies er glade for at kunne tilbyde dig fuld levering, returnering og produktgaranti for at sikre, at du er 100 % tilfreds, når du handler online hos os.

De fleste af vores ordrer leveres mellem 10-15 hverdage, og vi garanterer, at hvis dit køb ikke bliver leveret inden for 28 dage, vil vi enten genforsende eller refundere ordren.

De indkøber produkter direkte fra producenter og grossister og beskytter vores forsyningskæde for at sikre, at vi leverer ægte produkter. Hvert produkt, vi leverer, har mindst et års udløb. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din ordre, accepterer vi dit krav om fuld refusion.

Returnering og tilbagebetalingsgaranti
Din tilfredshed er vigtig for os. Hvis du af en eller anden grund er utilfreds, bedes du kontakte os på customercare@PetCareSupplies.com eller gratis på 1-800-788-2124. Vores kundeteam vil med glæde hjælpe dig, og skulle det være nødvendigt at returnere, vil der blive truffet aftaler for dig. Varer kan returneres for refusion eller ombytning. Tilbagebetalinger vil blive udstedt på samme måde som ordren blev betalt. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Tak fordi du læste om PetCareSupplies
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad PetCareSupplies kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.