DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser PetDreams.dk

  Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigtigt, at man som ejer, bruger tid på at undersøge og udvælge de produkter, der egner sig bedst til netop ens eget husdyr. Derudover er kæledyrsindustrien én af de mest robuste og konstant voksende brancher på verdensplan og derfor er der et stort udvalg af produkter og services med kraftigt varierende kvalitet, hvilket gør det essentielt at evaluere de forskellige forhandlere nøje, før man vælger at investere i deres produkter.

  Om PetDreams
  Netbutikken PetDreams er en del af Petlux Group Aps, der siden 2014 har leveret kvalitetsprodukter og services til hunde- og katteejere i Danmark. Virksomheden er danskejet, E-mærket og kan levere til det meste af landet indenfor 24 timer, da alle ordrer sendes direkte fra deres eget lager i Herlev - her kan man desuden vælge, selv at afhente sine varer hvis man ønsker. Virksomheden har udover deres netbutik også en fysisk butik på Marielundvej 28, hvor man kan komme forbi og shoppe, se deres varer og snakke med deres butikspersonale. Deres udvalg af produkter er særligt sammensat med henblik på kvalitet og holdbarhed, så man som kunde kan vælge mellem en række etablerede mærker, der er testet og anbefalet af professionelle hundeopdrættere, hundefrisører, dyrlæger og andre industrieksperter.

  Produkter og Services hos PetDreams
  Virksomheden tilbyder produkter til både hundeog katte i forskellige størrelser og aldersgrupper. Via deres hjemmeside eller ved telefonisk henvendelse, tilbyder de desuden rådgivning indenfor hundeklip, pelspleje, transport, loppemidler, tandpleje samt andre områder der komplimenterer deres store udvalg af produkter. På deres hjemmeside kan man finde mad til både hunde og katte fra mærker som Acana, der specialiserer sig i biologisk korrekte produkter af friske regionale råvarer, samt legetøj og bolde af mærket Kong, der er kendt for deres giftfri og holdbare naturgummi.
  På hjemmesiden kan man oprette en kundekonto, der giver adgang til eksklusive tilbud og rabatter, samt giver mulighed for at gemme adresser og præferencer, hvilket gør det hurtigere at betale, hvis man igen bestiller fra hjemmesiden. Der fri fragt på ordrer over 275 kr. (normalpris mellem 35 kr og 55 kr. afhængigt af type) og 30 dages fuld returret, dog med undtagelse af hundefoder og loppemiddel. Via hjemmesiden kan man betale uden gebyrer med Kreditkort, Paypal, Bankoverførsel, Mobilepay og Viabill og betalinger går gennem PBS, hvilket tilføjer et ekstra lag kryptering og sikkerhed.

  Komplimenter, Klager og Tips til PetDreams
  Har du købt dyrefoder, hundelegetøj, kattesenge eller andre kæledyrsprodukter fra Petdreams? Er du en tilbagevendende kunde hos dem? Hvorfor valgte du at handle hos dem og hvordan var den overordnede oplevelse? Vi vil sætte stor pris på feedback omkring virksomheden PetDreams her på siden, da det kan hjælpe andre med at træffe en velovervejet beslutning omkring, hvorvidt det er en netbutik man kan stole på. De har en masse forskellige produkter og mærker på deres hjemmeside, som de efter eget udsagn er gode til at rådgive omkring. Passer det? Tilbyder de god kundeservice og hurtig levering? Skriv en anmeldelse og del dine erfaringer med andre, så de kan føle sig mere sikre i deres valg af produkter og services til deres kæledyr.

  Speed Square

  PetDreams.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om PetDreams.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er PetDreams.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af PetDreams.dk I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette PetDreams.dk?

  PetDreams.dk er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PetDreams.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.