PetDreams.dk

Alle anmeldelser

PetDreams.dk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie R.
Meget fin beskrivelse af hundetrimmer på hjemmesiden som gjorde valget af hundetrimmer samt tilbehør nem og overskuelig, kontaktede også kundeservice som var en stor hjælp. Meget hurtig levering, s...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God service

  Meget fin beskrivelse af hundetrimmer på hjemmesiden som gjorde valget af hundetrimmer samt tilbehør nem og overskuelig, kontaktede også kundeservice som var en stor hjælp. Meget hurtig levering, så alt i alt en god oplevelse, kan kun anbefale PetDreams til andre. Også super god service og hurtig levering. Der var en defekt ved mit næste halsbånd jeg havde købt til min hund. Jeg ringede til deres kundeservice og fik fat i en super sød medarbejder. De sendte mig et nyt med det samme. Jeg kan virkelig anbefale PetDreams for den gode service man får derinde. Hav en fortsat god dag folkens


Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

PetDreams.dk

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigtigt, at man som ejer, bruger tid på at undersøge og udvælge de produkter, der egner sig bedst til netop ens eget husdyr. Derudover er kæledyrsindustrien én af de mest robuste og konstant voksende brancher på verdensplan og derfor er der et stort udvalg af produkter og services med kraftigt varierende kvalitet, hvilket gør det essentielt at evaluere de forskellige forhandlere nøje, før man vælger at investere i deres produkter.

 

Om PetDreams
Netbutikken PetDreams er en del af Petlux Group Aps, der siden 2014 har leveret kvalitetsprodukter og services til hunde- og katteejere i Danmark. Virksomheden er danskejet, E-mærket og kan levere til det meste af landet indenfor 24 timer, da alle ordrer sendes direkte fra deres eget lager i Herlev - her kan man desuden vælge, selv at afhente sine varer hvis man ønsker. Virksomheden har udover deres netbutik også en fysisk butik på Marielundvej 28, hvor man kan komme forbi og shoppe, se deres varer og snakke med deres butikspersonale. Deres udvalg af produkter er særligt sammensat med henblik på kvalitet og holdbarhed, så man som kunde kan vælge mellem en række etablerede mærker, der er testet og anbefalet af professionelle hundeopdrættere, hundefrisører, dyrlæger og andre industrieksperter.  

 

Produkter og Services hos PetDreams
Virksomheden tilbyder produkter til både hundeog katte i forskellige størrelser og aldersgrupper. Via deres hjemmeside eller ved telefonisk henvendelse, tilbyder de desuden rådgivning indenfor hundeklip, pelspleje, transport, loppemidler, tandpleje samt andre områder der komplimenterer deres store udvalg af produkter. På deres hjemmeside kan man finde mad til både hunde og katte fra mærker som Acana, der specialiserer sig i biologisk korrekte produkter af friske regionale råvarer, samt legetøj og bolde af mærket Kong, der er kendt for deres giftfri og holdbare naturgummi. 
På hjemmesiden kan man oprette en kundekonto, der giver adgang til eksklusive tilbud og rabatter, samt giver mulighed for at gemme adresser og præferencer, hvilket gør det hurtigere at betale, hvis man igen bestiller fra hjemmesiden. Der fri fragt på ordrer over 275 kr. (normalpris mellem 35 kr og 55 kr. afhængigt af type) og 30 dages fuld returret, dog med undtagelse af hundefoder og loppemiddel. Via hjemmesiden kan man betale uden gebyrer med Kreditkort, Paypal, Bankoverførsel, Mobilepay og Viabill og betalinger går gennem PBS, hvilket tilføjer et ekstra lag kryptering og sikkerhed. 

 

Komplimenter, Klager og Tips til PetDreams
Har du købt dyrefoder, hundelegetøj, kattesenge eller andre kæledyrsprodukter fra Petdreams? Er du en tilbagevendende kunde hos dem? Hvorfor valgte du at handle hos dem og hvordan var den overordnede oplevelse? Vi vil sætte stor pris på feedback omkring virksomheden PetDreams her på siden, da det kan hjælpe andre med at træffe en velovervejet beslutning omkring, hvorvidt det er en netbutik man kan stole på. De har en masse forskellige produkter og mærker på deres hjemmeside, som de efter eget udsagn er gode til at rådgive omkring. Passer det? Tilbyder de god kundeservice og hurtig levering? Skriv en anmeldelse og del dine erfaringer med andre, så de kan føle sig mere sikre i deres valg af produkter og services til deres kæledyr.