Petit Bateau

Alle anmeldelser

Petit Bateau

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Petit Bateau

Petit Bateau for undertøj og børnetøj, inviterer dig til at gennemse deres online kollektioner til fødsel, dets højkvalitets baby- og børnetøj, der ledsager piger og drenge i alle deres aktiviteter. Mærket tilbyder også sin herre- og damekollektion, som nyfortolker Petit Bateau basics på en nutidig og sjov måde!

Siden 1893 har Petit Bateau beriget sine kollektioner for at leve op til forventningerne hos Petit Bateau-misbrugere: Mærket tilbyder nu en kollektion til voksne, der inkluderer klassikerne fra Petit Bateau-universet: Undertøj til kvinder, bretonske toppe til kvinder, sweatere og bluser til kvinder, kjoler og nederdele til kvinder, t-shirts, trøjer og jakker til mænd, t-shirt kollektion til mænd og undertøj til mænd.

Petit Bateau har altid været engageret i bevægelsens energi, glæde og FRIHED. Giver børn mulighed for at vokse og udforske verden med grænseløs selvtillid og kreativitet. De elsker deres Petit Bateau-tøj, fordi det har så mange historier at fortælle. De er så sikre på dem, at de endda har givet tøj væk til folk, de elsker. Denne KVALITET beviser deres dygtighed og status som producent.De kan give tøjet videre, fordi de laver det med HOLDBARHED for øje. Nu ønsker de mere end nogensinde at investere i den cirkulære økonomi. De er optimistiske ENGAGEMENT til en model, der beskytter miljøet og fremtidige generationer. Petit Bateau tror på, at dette er de bedste måder at komme videre på og give børn mulighed for at have det ubekymret sjovt i det naturlige miljø, vi skal beskytte.

Trodse trends og årstiderne
Petit Bateau tror på at designe kollektioner, der kan trodse trends og årstiderne, og deres kreative horisont er lige så bred som den naturlige verden, der inspirerer dem. De opdaterer hele tiden deres ikoner såsom deres stribede top, nålestriber, 2-tråds strik, skærmprint og arkivtryk, picot-syning, "cocotte"-sømme, solide syninger osv. og tænker altid på, hvad fremtiden for Petit Bateau vil ligner.

Kunstneriskefærdigheder
Yderligere kunstneriskefærdigheder blev føjet til vores ikoner, da modedesignere, illustratorer og unge talenter satte deres præg på Petit Bateaus ikoniske værker på den internationale festival for mode og fotografi i Hyères for at skabe en endnu mere imponerende kollektion. Når du ser Petit Bateau-kollektionen, tænker du med det samme på små børn, der bygger en træhytte, leger en utrolig leg gemmeleg i en park, opslugt af deres pirathistorier ved vandet osv. Deres vision om en fri barndom er en barndom, der blomstrer i kontakt med naturen. Derfor er Petit Bateau forpligtet til at pleje, forkæle og beskytte vores børns bedste legeplads!

Garn med superkræfter
For at lave kvalitetstøj skal du bruge garn med superkræfter. Kvaliteten af ​​et naturgarn afhænger hovedsageligt af længden af ​​dets fibre. Hos Petit Bateau vælger de lange fibre. Tro dem, når vi siger, at de er svære at finde, men dette valg, ubemærket af kunden, gør HELE forskellen. En stærk tråd betyder en tætvævet beklædningsgenstand lavet RIGTIG til børn.

Petit Bateau vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside så andre kan få glæde af den.