DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Petlux

  Vi elsker vores firbenede familiemedlemmer! Har du en hund eller en kat, som du vil give det bedste af bedste, men er du ikke sikker på, hvor man lige får det? Så bør du måske tage et nærmere kig på PetLux. Denne online dyrebutik ønsker ikke kun at tilbyde kæledyrsejere de almindelige basale produkter, men at tilbyde dig luksus udover det sædvanlige. Som navnet antyder, er luksus med kvalitet i højsædet forhandlerens fokus. Men er kvaliteten så høj, som forventet? Hvordan er udvalget? På denne side kan du læse om dette og meget mere.

  Om PetLux

  Online forhandleren har hovedsæde i Hellerup på Strandvejen, hvor en af deres fysiske butikker ligger. PetLux har derudover to andre butikker beliggende på Frederiksberg og Østerbro. PetLux er en dansk butik, men leverer til Norden samt resten af EU. Virksomheden har sikker betaling og er e-mærket. E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds inkl. Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv og Dansk Industri. Det giver dig køberbeskyttelse med sikring op til 10.000 kr.
  PetLux har et nyhedsbrev, som ikke kun informerer om nye produkter, brands og særlige tilbud, men som også har events. De har blandt andet tidligere holdt hvalpeaften.

  Produkter og Services

  PetLux sælger mad, legetøj, plejeprodukter og andet tilbehør til hunde og katte. De har udvalgt en række foderbrands til deres sortiment, som de mener er af højeste kvalitet. Til hunde kan man købe både tørfoder og vådfoder. Der er et særligt udvalg af foder til hvalpe og ældre hunde, samt hunde med særlige behov, såsom overvægt og allergier. PetLux har også et sortiment af godbidder til træning, tyggeben og tørrede natursnacks.
  Til katte kan man købe tørfoder, vådfoder og godbidder. PetLux sørger ikke kun for, at din bedste ven får noget lækkert i skålen. De har et større udvalg af tilbehør til hjemmet, legeting og pleje. PetLux indhenter deres sortiment fra hele verden, heriblandt foderspande fra Japan og plejeprodukter fra USA.
  PetLux forsøger at sende ordrerne ud samme dag, som de er bestilt, og det lykkes normalt hvis ordren er lagt inden kl. 14, medmindre produktet er i restordre. Ved afslutning på bestilling kan man se leveringsprisen, som er baseret på gældende priser fra kureren, enten PostNord eller GLS. PetLux tilbyder fri fragt med GLS til pakkeshop på ordrer over 275 kr. og gratis fragt til privat adresse ved ordrer over 500 kr.
  Fortryder man sit køb, tilbyder PetLux returnering med fuld refusion inden for 30 dage, men virksomheden skal oplyses om returen senest 14 dage efter varen er modtaget.

  Komplimenter, Klager og Tips til PetLux

  Vi vil så gerne give vores bedste pelsven lækker og sund mad samtidig med, at vi får en god behandling. Hvis du har erfaringer med PetLux håber vi på at høre fra dig! Du kan hjælpe andre hunde- og katteejere med at vælge det helt rigtige til deres firbenede venner ved at efterlade en anmeldelse af PetLux. Hvordan er deres fysiske butikker ift. netbutikken? Kom dine varer til tiden? Var kvaliteten virkelig så god, som de lover på hjemmesiden? Hvad har deres produkter gjort for dit kæledyr? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Petlux
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Petlux

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Petlux et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Petlux I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Petlux?

  Petlux er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Petlux gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.