Petlux

Alle anmeldelser

Petlux

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Niels T.
Fantastisk luksuriøs butik til kæledyr. Det eneste er, at jeg ville ønske, at der var flere ting til katte. Men jeg var meget imponeret over butikken, super god service engang der, og de sælger Mus...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Den bedste dyrebutik

  Fantastisk luksuriøs butik til kæledyr. Det eneste er, at jeg ville ønske, at der var flere ting til katte. Men jeg var meget imponeret over butikken, super god service engang der, og de sælger Mush BARF, hvilket er en fantastisk ting. Så alt i alt, súper top. Vil helt sikkert fortsætte med at handle der. Stort udvalg af kvalitetsprodukter. Personalet er vidende og venligt. Højt anbefalet. Medarbejderen var meget venlig og hjælpsom, han forklarede de forskellige tilgængelige sæt og priserne for at hjælpe mig med at beslutte mig for det, der passede til mine økonomiske behov.

  Ordre afgivet lørdag aften, pakke forberedt søndag, afsendt mandag og modtaget tirsdag.


Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Petlux

 

Vi elsker vores firbenede familiemedlemmer! Har du en hund eller en kat, som du vil give det bedste af bedste, men er du ikke sikker på, hvor man lige får det? Så bør du måske tage et nærmere kig på PetLux. Denne online dyrebutik ønsker ikke kun at tilbyde kæledyrsejere de almindelige basale produkter, men at tilbyde dig luksus udover det sædvanlige. Som navnet antyder, er luksus med kvalitet i højsædet forhandlerens fokus. Men er kvaliteten så høj, som forventet? Hvordan er udvalget? På denne side kan du læse om dette og meget mere.

 

Om PetLux

Online forhandleren har hovedsæde i Hellerup på Strandvejen, hvor en af deres fysiske butikker ligger. PetLux har derudover to andre butikker beliggende på Frederiksberg og Østerbro. PetLux er en dansk butik, men leverer til Norden samt resten af EU. Virksomheden har sikker betaling og er e-mærket. E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds inkl. Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv og Dansk Industri. Det giver dig køberbeskyttelse med sikring op til 10.000 kr.
PetLux har et nyhedsbrev, som ikke kun informerer om nye produkter, brands og særlige tilbud, men som også har events. De har blandt andet tidligere holdt hvalpeaften.

 

Produkter og Services

PetLux sælger mad, legetøj, plejeprodukter og andet tilbehør til hunde og katte. De har udvalgt en række foderbrands til deres sortiment, som de mener er af højeste kvalitet. Til hunde kan man købe både tørfoder og vådfoder. Der er et særligt udvalg af foder til hvalpe og ældre hunde, samt hunde med særlige behov, såsom overvægt og allergier. PetLux har også et sortiment af godbidder til træning, tyggeben og tørrede natursnacks.
Til katte kan man købe tørfoder, vådfoder og godbidder. PetLux sørger ikke kun for, at din bedste ven får noget lækkert i skålen. De har et større udvalg af tilbehør til hjemmet, legeting og pleje. PetLux indhenter deres sortiment fra hele verden, heriblandt foderspande fra Japan og plejeprodukter fra USA.
PetLux forsøger at sende ordrerne ud samme dag, som de er bestilt, og det lykkes normalt hvis ordren er lagt inden kl. 14, medmindre produktet er i restordre. Ved afslutning på bestilling kan man se leveringsprisen, som er baseret på gældende priser fra kureren, enten PostNord eller GLS. PetLux tilbyder fri fragt med GLS til pakkeshop på ordrer over 275 kr. og gratis fragt til privat adresse ved ordrer over 500 kr.
Fortryder man sit køb, tilbyder PetLux returnering med fuld refusion inden for 30 dage, men virksomheden skal oplyses om returen senest 14 dage efter varen er modtaget.

 

Komplimenter, Klager og Tips til PetLux 

Vi vil så gerne give vores bedste pelsven lækker og sund mad samtidig med, at vi får en god behandling. Hvis du har erfaringer med PetLux håber vi på at høre fra dig! Du kan hjælpe andre hunde- og katteejere med at vælge det helt rigtige til deres firbenede venner ved at efterlade en anmeldelse af PetLux. Hvordan er deres fysiske butikker ift. netbutikken? Kom dine varer til tiden? Var kvaliteten virkelig så god, som de lover på hjemmesiden? Hvad har deres produkter gjort for dit kæledyr? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!